Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
05.10.2024 11:30

Deli z drugimi:

Share

Novi Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11 Q727 Hybrid je tukaj

Čas je, da odklopite prenosni računalnik in se odpravite na druga mesta z manjšo bolj prenosno napravo. Chromebook Lenovo IdeaPad Duet 3 je idealna naprava za delo in igro za hiper-mobilne uporabnike.

Čas je, da odklopite prenosni računalnik in se odpravite na druga mesta z manjšo bolj prenosno napravo. Chromebook Lenovo IdeaPad Duet 3 je idealna naprava za delo in igro za hiper-mobilne uporabnike, ki iščejo vrhunsko izkušnjo z večjim 11-palčnim skoraj brezrobim zaslonom resolucije 2K, hitrejšimi možnostmi povezovanja, celodnevno življenjsko dobo baterije in zmogljivejšim, brez ventilatorja opremljenim procesorjem. Ki učinkovito poganja delovanje računalniške platforme z oznako Snapdragon 7c Gen 2 za opravljanje stvari, ko ste na poti. Delajte na snemljivi tipkovnici ali delajte zapiske in skicirajte z Lenovo USI Pen 2 pisalom.

Lahek in tanek Chromebook IdeaPad Duet 3 z debelino 7,9 mm je izdelan v utripajočem slogu z ikoničnim dvobarvnim dizajnom. Chromebook IdeaPad Duet 3 tablični računalnik, ki je opremljen s polnim naborom možnosti povezovanja, ima dva polno delujoča priključka USB 3.0 Type-C s podatkovnimi, videoposnetki in zmogljivostmi polnjenja ter Bluetooth 5.1 in Wi-Fi 5 za gladke in stabilne brezžične povezave v svet.

Glejte filme ali videoposnetke na širšem zaslonu ter povečanih podrobnostih in jasnosti s skoraj dvakrat večjim številom slikovnih pik na sijajnem 10,95-palčnem zaslonu 2K, uokvirjenem z ožjimi okvirji, ki zagotavljajo 15,8 % večje razmerje aktivne površine. Nizka vsebnost modre svetlobe s certifikatom TÜV Rheinland zmanjšuje obremenitev oči. Z zaslonom na dotik ustvarjajte bolj naravno in intuitivno. Sprednja kamera s 5 MP in zadnja spletna kamera z 8 MP zagotavljata ostro, jasno in podrobno pretakanje, video klice in slike.

Ostanite hitri in okretni ves dan. Računalniška platforma Snapdragon 7c Gen 2 zagotavlja hitro, lahko, brez ventilatorjev in učinkovito delovanje v hitrem, varnem in za uporabo preprostem sistemu Chrome OS. Njegova energetska učinkovitost in 12-urna baterija pomenita, da vam čez dan nikoli ne bo treba iskati vtičnice. Z do 8 GB RAM-a in 128 GB prostora za shranjevanje je Chromebook IdeaPad Duet 3 narejen za napredne uporabnike, ki morajo shraniti več datotek in hitrost dostopa, kot jih lahko najdete na povprečnem Chromebooku. Omenjen model premium tabličnega računalnika je po maloprodajni ceni ovrednoten na 599 EUR z DDV. V razprodajni akciji pa je na voljo za fenomenalnih 399 EUR z DDV pri Mariborskem trgovcu GERI COMPUTER d.o.o. TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več