Življenjski slog
30.09.2024 14:00

Deli z drugimi:

Share

5 najboljših kriptovalut za nakup med ponovnim vzponom Bitcoina

Na trgu kriptovalut je logika preprosta – ko se zviša cena Bitcoina, se enako zgodi tudi z altcoini. Ker se je torej cena Bitcoina v zadnjih tednih začela dvigovati, številni vlagatelji v kriptovalute iščejo alternativne kovance, ki bi lahko ponudili boljši potencial rasti. Ne običajnih kovancev, temveč tiste, ki lahko ponudijo visoke donose. 

Top 5 kriptovalut za nakup med bikovskim vzponom Bitcoina

Ta vodnik zajema pet najboljših kriptovalut, ki jih lahko trenutno kupite, saj smo raziskali njihova trenutna cenovna gibanja, prihodnji potencial in razloge, zakaj bi lahko bili odlična naložba, ko cena Bitcoina začne bikovski vzpon.

1. Pepe Unchained – Pepejeva lastna veriga blokov L2 

Pepe Unchained je priljubljen meme kovanec, ki ga je navdihnil internetno znani žabec Pepe, njegov cilj pa je biti zabaven in donosen žeton za kripto skupnost. V osnovi je Pepe Unchained blockchain plasti 2, zasnovan posebej za navdušence nad meme kovanci.

Zagotavlja neprimerljivo hitrost, ugodnei provizije za transakcije in 100-krat hitrejše transakcije kot Ethereum ter takojšnje premostitve med ETH in Pepe Chain. Na tej platformi lahko vlagatelji vlagajo žetone $PEPU za velike donose, hkrati pa sodelujejo v živahnem in za uporabo zabavnem ekosistemu.

Kljub temu, da je Pepe Unchained relativno nov kovanec, je pritegnil pozornost zaradi hitrega gibanja cene, saj je od začetka predprodaje zabeležil 100-odstotno rast. Analitiki menijo, da bi se lahko še naprej vzpenjal, če mu bo uspelo ohraniti zanimanje uporabnikov. Medtem ko so na trgu kriptovalut številni meme kovanci, se Pepe Unchained razlikuje po tem, da okoli svojega mema gradi močan ekosistem, vključno z integracijami NFT in dogodki v skupnosti.

Do zdaj je Pepe Unchained v predprodaji zbral več kot 14,9 milijona dolarjev, kar kaže na veliko zaupanje in zanimanje vlagateljev. En kovanec $PEPU se trenutno trguje po znižani ceni 0,00984 USD, pri čemer številni strokovnjaki za kriptovalute trdijo, da je to kovanec, ki ga je zdaj treba kupiti.

 Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. MemeBet – Najbolj priljubljen GambleFi kovanec v predprodaji

Še ena kriptovaluta na našem seznamu je MemeBet, ki je edinstvena igralniška platforma, ki uporabnikom omogoča stave z meme kovanci neposredno na Telegramu. Memebet izstopa v igralniški industriji, saj je le ta v celoti založena z najbolj prostimi igralnimi avtomati in priljubljenimi stavnimi igrami, ima pa tudi globalno športno stavnico, ki vključuje EPL, NBA in druge pomembne športe. 

Poleg tega se kripto igralnica Memebet ponaša tudi s 1000 kripto domačimi igrami, ki so namenjene zahtevnim degenom, 100 ponudnikov iger pa vam prinaša najboljše igralnice v živo in igralne avtomate na svetu. 

V bistvu platforma z novim načinom združevanja kulture memov in iger na srečo skrbi za rastočo skupnost navdušencev nad kriptovalutami. Poleg tega lahko imetniki žetonov $MEMEBET prejmejo nagrade degen, posebne ugodnosti in airdrope.

Vlagatelji lahko izkoristijo tudi ugodnost stavljenja „play-to-earn“, ki določa, da več ko igrate, več zaslužite v obliki airdropov in nagrad za igranje v igralnici Memebet, pri čemer je v ta namen rezerviranih 20 % zaloge žetonov. En žeton $MEMEBET se trenutno trguje za samo 0,0253 USD in ga je mogoče kupiti v zameno za ETH, BNB, MATIC in USDT. Kupite ga lahko tudi neposredno s kreditno ali debetno bančno kartico. 

Obiščite predprodajo MemeBet

3. Mega Dice Token – #1 GameFi kovanec na verigi blokov Solana

Mega Dice Token je še en odličen kriptožeton, ki ga lahko zdaj dodate v svoj portfelj. Gre za decentraliziran igralni žeton, katerega cilj je revolucionirati industrijo kriptožetonov. S ponudbo dokazano poštenih iger in omogočanjem nadzora nad prednostjo igralnice želi Mega Dice pritegniti igralce, ki iščejo bolj pregledno igralno izkušnjo. 

Odkar je bila leta 2023 ustanovljena igralnica Mega Dice, je v skupnosti kriptožetonov vedno bolj priljubljena, njena cena pa se je v zadnjem četrtletju povečala za skoraj 5 %. Prav tako je več strokovnjakov napovedalo, da bi lahko zaradi vse večje priljubljenosti decentraliziranih iger na srečo igralnica Mega Dice doživela nadaljnjo rast in do sredine leta 2025 potencialno podvojila svojo vrednost.

Izvorni žeton, $DICE, je trenutno v predprodaji in zgodnjim uporabnikom ponuja 35 % od 420 milijonov žetonov. $DICE je mogoče uporabiti na platformi za igralnice in športne stave Mega Dice ter tako pridobiti dostop do edinstvenih spodbud in iger. Ustvarja znatne donose, če se stavi za različna obdobja, in se lahko uporabi za nakup omejene izdaje NFT. Mega Dice ponuja tudi kampanjo airdrop in program priporočil, ki dodatno spodbujata naložbe.

Obiščite predprodajo Mega Dice

4. Crypto All-Stars – Prvi trezor meme kovancev na svetu

Še ena kriptovaluta, ki se je uvrstila na naš seznam najboljših kriptovalut za nakup, je Crypto All-Stars. Gre za edinstven in fascinanten nov projekt, katerega cilj je zbrati vse meme kovance na enem mestu s pomočjo „MemeVault“. Crypto All-Stars je v bistvu prvi meme trezor na svetu, v katerem lahko imetniki več žetonov, med drugim PEPE, DOGE in BONK, zaklenejo svoje žetone in v zameno pridobijo ugodnosti.

Trenutno je v predprodaji, njegove začetne faze pa so se izkazale za zelo obetavne. Žeton je vzbudil precejšnje zanimanje, zlasti pri mlajših vlagateljih, ki so navdušeni nad igralnimi žetoni. Če bo projekt izpolnil svoje obljube, bi lahko bili po začetku prodaje priča stalnemu povečevanju vrednosti, po napovedih naj bi se vrednost v prvem četrtletju leta 2025 povečala za 50-60 %.  

Med predprodajo lahko vlagatelji kupijo žetone $STARS po znižani ceni in jih vložijo ter tako pridobijo visok letni donos. Trenutno je letni odstotni donos 900 %, vendar je to dinamični APY, kar pomeni, da se z večjim številom vloženih žetonov zmanjšuje. Čeprav bodo imele zgodnje ptice najboljše možnosti, da zaslužijo največ nagrad, ko bo debitiral MemeVault, bo izplačilo za vložek meme kovancev sorazmerno s številom žetonov $STARS, ki jih ima imetnik v lasti. 

Zaradi vsega navedenega so se pričakovanja analitikov glede kriptožetona Crypto All Stars povečala. 

V predprodaji žetona Crypto All-Stars je bilo doslej zbranih več kot 1,5 milijona dolarjev, v kriptoindustriji pa je v zvezi s tem projektom zelo živahno. En žeton $STARS se trenutno trguje za 0,0014593 USD, kupiti pa ga je mogoče v zameno za ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB, PEPE in DOGE. Nakup lahko opravite tudi neposredno z debetno ali kreditno bančno kartico. 

Obišćite predprodajo Crypto All-Stars

5. Solana – Blockchain, ustvarjen za množično uporabo 

Solana, ki je zdaj peta največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji, je visoko zmogljiv blockchain, katerega cilj je zagotoviti hitre, varne in skalabilne decentralizirane aplikacije in kripto transakcije. Solana, znana po svoji hitrosti, se ponaša z nekaterimi najhitrejšimi časi transakcij na področju kriptovalut, zaradi česar je priljubljena med razvijalci, in ker se omrežje še naprej širi z novimi decentraliziranimi aplikacijami in projekti NFT, vlagatelji ostajajo optimistični glede prihodnje cene Solane. 

Še en ključni razlog za priljubljenost omrežja Solana so njegove nizke pristojbine za transakcije, ki so ga naredile privlačnejšega za uporabnike in prispevale k njegovi široki uveljavitvi. Povečalo se je tudi število transakcij v verigi, kar kaže, da omrežje uporablja vse več ljudi. 

Ko gre za omrežje Solana, mnogi celo trdijo, da je boljša platforma kot Ethereum. Čeprav Solana na področju decentraliziranih aplikacij (dApp) verjetno ne bo prehitela Ethereuma, pa ostaja ena najboljših kriptovalut, v katero je treba zdaj razmisliti o naložbi. 

Kar zadeva uspešnost cene, je bila Solana v zadnjih 12 mesecih ena od izstopajočih uspešnic na področju kriptovalut, saj se je povečala za impresivnih 660 %. Njena nedavna rast je bila od začetka leta precej impresivna, saj se je od začetka leta do danes povečala za več kot 40 %. Med pisanjem tega članka se en dolar SOL trenutno trguje za 147,0 dolarja za SOL/USD, več kriptoanalitikov pa je napovedalo, da bi lahko Solana do leta 2025 pridobila več kot 120 %.


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več