Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
09.09.2024 07:34
Posodobljeno 10 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HONOR predstavil revolucionarne rešitve umetne inteligence, ki spreminjajo prihodnost mobilnega računalništva

HONOR na novo definira mobilne rešitve umetne inteligence z računalnikom, ki ga poganja Snapdragon, AI Agent in AI Deepfake Detection.

HONOR je danes na sejmu IFA 2024 predstavil tri prelomne mobilne rešitve mobilne umetne inteligence: računalnik z umetno inteligenco (AI PC), ki ga poganja platforma Snapdragon® X Elite, AI Agent in AI Deepfake Detection. Predstavitev je spremljala spodbudna panelna razprava, v kateri so sodelovali George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR, Alex Katouzian, generalni direktor skupine MCX pri Qualcomm Technologies, Inc., in Mark Linton, podpredsednik prodaje partnerskih naprav pri Microsoftu. Skupaj so razpravljali o združitvi umetne inteligence in Snapdragon tehnologije ter o tem, kako te inovacije oblikujejo prihodnost mobilne umetne inteligence.

George Zhao, izvršni direktor družbe HONOR je povedal: „V podjetju HONOR smo zavezani k sodelovanju z našimi partnerji pri zagotavljanju večjih zmožnosti umetne inteligence in brezskrbne povezljivosti, hkrati pa varovanju zasebnosti naših uporabnikov. Z odprtim sodelovanjem z vodilnimi v industriji ustvarjamo naprave, ki posameznikom dajejo moč in na novo opredeljujejo, kar je mogoče.

HONOR MagicBook Art 14 Snapdragon: Redefiniranje osebnega računalnika v dobi umetne inteligence na mobilnikih

Računalniški trg doživlja radikalno preobrazbo zaradi napredka v umetni inteligenci in rasti platform Snapdragon. HONOR MagicBook Art 14 Snapdragon predstavlja novo dobo računalništva s svojo izjemno lahkotno zasnovo in vrhunskimi funkcijami umetne inteligence. Masa naprave je približno 1 kg, debelina pa le 1 cm, kar jo naredi eno najlažjih in najtanjših računalnikov z umetno inteligenco na trgu. Opremljen je z 14,6-palčnim HONOR FullView Touch zaslonom z 3,1K ločljivostjo in izjemnim 97-odstotnim razmerjem zaslona do ohišja, kar je največje med 14-palčnimi prenosniki.

HONOR MagicBook Art 14 Snapdragon omogoča nemoten prehod aplikacij Windows iz arhitekture X86 na arhitekturo Windows na Snapdragonu. Na podlagi dolgoletnih raziskav ekosistema je HONOR razvil knjižnico Hotspot, ki uporablja umetno inteligenco na ravni platforme za prepoznavanje pogosto uporabljenih scenarijev in učinkovito sproži optimizacijo prevajanja. S to optimizacijo je HONOR izboljšal povprečni zagonski čas za 16 odstotkov1 pri različnih aplikacijah Windows. Trenutno je HONOR optimiziral 14 najbolj priljubljenih aplikacij v šestih glavnih kategorijah, vključno z brskalniki, spletnimi sestanki, mediji, družbenimi omrežji ter pisarniškimi in drugimi orodji.

Brezskrbna doživetja z umetno inteligenco, izboljšana z močjo HONOR MagicRing

V dobi mobilne umetne inteligence HONOR MagicRing omogoča brezhibno povezovanje več naprav z nizko porabo energije. Ne povezuje pa le naprav, temveč tudi storitve med napravami ter omogoča uporabo iste tipkovnice in miške za več naprav ter sprejemanje klicev in obvestil na drugih napravah. Poleg tega uporabnikom omogoča nadzor nad kamero pametnega telefona preko računalnika. MagicRing z varnim in nemotenim pretokom storitev ter informacij olajša izkušnjo umetne inteligence z več napravami.

HONOR AI Agent: Prvi AI agent na napravi za odprti ekosistem

HONOR AI Agent je revolucionaren, vedno aktivni osebni pomočnik, ki je zasnovan za izboljšanje in poenostavitev vsakdanjega življenja uporabnikov. Z intuitivnim razumevanjem zahtev in namenov uporabnikov, skozi analizo jezika in tehnologijo zaznavanja uporabniškega vmesnika, AI agent iz njihovih navad in okolja uči naprave ter lahko inteligentno sprejema odločitve v različnih aplikacijah in storitvah.

AI Deepfake Detection: Prva tehnologija na svetu, ki zaznava globoke ponaredke na napravi

Ker je tehnologija, ki stoji za globokimi ponaredki, vse bolj izpopolnjena, se možnosti zlorabe, vključno s krajo identitete in širjenjem dezinformacij, močno povečujejo. HONOR-jevo zaznavanje globokih ponaredkov z umetno inteligenco na napravi je revolucionarna rešitev, namenjena zaščiti uporabnikov. Inovativni sistem za zaznavanje uporablja napredne algoritme za natančno analizo različnih elementov. S preučevanjem teh značilnosti lahko tehnologija natančno prepozna manipulirano vsebino, ter razlikuje med pristnimi mediji in zavajajočimi spremembami.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem HONOR.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več