Računalništvo, telefonija
Telefonija
30.08.2024 12:26

Deli z drugimi:

Share

Telefoni serije Huawei Pura 70 bodo z lahkoto ujeli čarobnost noči

Nočna fotografija je pravi izziv in umetnost, ki zahteva posebno pozornost do svetlobe in sence.

S pametnimi telefoni serije Huawei Pura 70, ki prinašajo napredne funkcije za zajemanje nočnih prizorov, lahko ustvarite osupljive fotografije z izjemno jasnostjo in detajli tudi v najtemnejših pogojih. V tem članku bomo predstavili tri ključne nasvete, s katerimi boste svoje nočne fotografije dvignili na višjo raven in morda celo osvojili prestižno nagrado na Huawei XMAGE Awards 2024.

  1. Svetloba in senca sta vaš čopič

Nočna fotografija je močno odvisna od igre svetlobe in sence. S Huawei Pura 70 Pro lahko izkoristite to igro kontrastov, saj njegova Ultra Lighting kamera omogoča, da zajamete tudi najmanjše svetlobne vire z izjemno natančnostjo. Pri fotografiranju nočnih prizorov poskusite izkoristiti naravne vire svetlobe, kot so mestne luči, svetloba lune ali zvezd. Te svetlobne točke bodo ustvarile dramatične učinke, ki bodo poudarili detajle in vašim fotografija podarile globino.

Poskusite se poigravati z različnimi koti svetlobe, da ustvarite zanimive sence in osvetljene predele. Bodite pozorni na svetlobne vire, ki lahko služijo kot naravni poudarki vašega motiva, in jih uporabite za usmerjanje pogleda gledalca. S pravilno uporabo kontrastov lahko ustvarite izjemno privlačne nočne fotografije, ki pritegnejo pozornost.

  1. Zajemanje gibanja in svetlobnih sledi

Eden od načinov, kako ustvariti čarobne nočne fotografije, je uporaba dolge osvetlitve. Huawei Pura 70 Pro vam omogoča, da z dolgo osvetlitvijo zajamete premikajoče se svetlobne vire, kot so avtomobilske luči, ali ustvarite čudovite svetlobne sledi zvezd na nočnem nebu. Dolga osvetlitev lahko ustvari dinamiko in gibanje v vaših fotografijah, kar bo dodalo novo dimenzijo vašim nočnim posnetkom.

Pri uporabi dolge osvetlitve je ključnega pomena, da stabilizirate telefon, da preprečite tresenje in zamegljenost. Uporabite stativ ali postavite telefon na stabilno površino. Huawei Pura 70 Pro s svojo Super AIS stabilizacijo pomaga ohranjati posnetke ostre in jasne tudi pri daljših časih osvetlitve, kar vam omogoča, da brez težav eksperimentirate z različnimi tehnikami.

  1. Detajli v urbanem okolju

Mesta ponoči oživijo v povsem novi luči, polni barv, refleksij in neštetih svetlobnih virov. S Huawei Pura 70 Pro lahko ujamete to čarobnost mestne noči z neverjetno natančnostjo. Osredotočite se na detajle, kot so odsevi luči na mokrih ulicah, neonke, ali arhitekturne linije, ki so osvetljene z umetno svetlobo.

Huawei Pura 70 Pro med drugim omogoča HDR video funkcijo, ki poskrbi, da so tudi najbolj zahtevni svetlobni pogoji dobro uravnoteženi, kar je idealno za nočno fotografiranje v urbanih okoljih. Ne bojte se eksperimentirati z različnimi nastavitvami svetlosti in kontrasta, da bi našli popolno ravnovesje med temnimi in svetlimi deli vaših posnetkov.

Vaša priložnost, da zasijete

Ko se boste izpopolnili v nočni fotografiji in boste pripravljeni, da fotografije delite še z ostalimi, vas Huawei vabi, da sodelujete na prestižnem natečaju Huawei XMAGE Awards 2024, kjer lahko svoje nočne mojstrovine prijavite v različne tekmovalne kategorije. To je odlična priložnost, da preizkusite svoje fotografske veščine in se postavite ob bok drugim talentiranim umetnikom z vsega sveta.

Fotografski natečaj XMAGE je odprt za vse, ne glede na raven izkušenj. Prijavite se lahko do 15. septembra 2024 in tekmujte za bogate nagrade, med katerimi so tri glavne nagrade v vrednosti 10 tisoč ameriških dolarjev ter številne druge.

Huawei Pura 70 Pro in ostale naprave za popoln fotografski komplet

Huawei Pura 70 Pro je več kot le telefon – je vaš zvesti spremljevalec v svetu fotografije. Poleg tega Huawei ponuja še vrsto drugih naprav, ki bodo dopolnile vašo fotografsko opremo. Na voljo so najnovejše brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i, ki vam omogočajo, da uživate v glasbi ali sprejemate klice med vašimi fotografskimi seansami. Ura Huawei Watch 4 Pro Space Edition pa se bo povezala z vašim telefonom in poskrbela, da boste lahko ttrenutke lovili kar s sprožilcem na uri.

Huawei s svojo široko paleto naprav poskrbi, da ste vedno pripravljeni na vsako priložnost, ne glede na to, ali ste v mestu ali v naravi.

Nočna fotografija s Huawei Pura 70 Pro odpira vrata v čarobni svet svetlobe in sence. Z našimi tremi nasveti boste lahko ustvarili čudovite in jasne nočne posnetke, ki bodo pritegnili pozornost in navdušili vaše občinstvo. Ne zamudite priložnosti, da svoje nočne mojstrovine delite s svetom in morda osvojite prestižno nagrado na Huawei XMAGE Awards 2024. Prijavite se zdaj in pokažite svetu, kaj zmorete!

Vse fotografije so delo Alekseja Cegnerja.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei Pura 70 Pro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več