Telefonija
12.08.2024 15:36

Deli z drugimi:

Share

Neuničljivi telefon z dvema zaslonoma in podporo za 5G

Hotwav Hyper 7 Pro 5G je nedvomno eden izmed trenutno najzanimivejših robustnih pametnih mobilnih telefonov na svetu. Poleg tega je tudi relativno poceni.
Foto: Hotwav
Foto: Hotwav

Novi Hotwav Hyper 7 Pro 5G je nedvomno eden izmed trenutno najzanimivejših robustnih pametnih mobilnih telefonov na svetu. Zato ne preseneča, da je veliko zanimanja med uporabniki storitev mobilne telefonije požel že v času najave. Robustni pametni mobilni telefon Hotwav Hyper 7 Pro 5G namreč za nizko ceno ponuja kovinsko ohišje, ki je odporno na prah in vodo ter združljivo z vzdržljivostnimi standardi. Piko na i pa nedvomno dajeta še dva zaslona, pri čemer je manjši na hrbtni strani kot nalašč za pomembnejše informacije. Tudi ta je občutljiv na dotik.

Hotwav Hyper 7 Pro 5G nudi še izredno dolgo avtonomijo delovanja in hitro polnjenje. Novost je namreč opremljena z baterijo kapacitete 10.800 miliamper ur. Poleg tega je opremljen s sistemom hitrega polnjenja električne moči 33 vatov. To v praksi pomeni, da bomo lahko povsem izpraznjeno masivno baterijo izjemno trpežnega in vzdržljivega telefona napolnili relativno hitro.

Zanimivi pametni telefon Hotwav Hyper 7 Pro 5G je opremljen še s 6,6-palčnim glavnim zaslonom ločljivosti 2.4K oziroma 1.080 x 2.408 slikovnih točk in frekvence osveževanja 120 hercev. To bo dovolj tudi za najzahtevnejše igre in večpredstavnostne vsebine. V njem najdemo še osemjedrni mobilni procesor MediaTek Dimensity 7050, sistemski pomnilnik kapacitete 16 gigabajtov (razširljivega za dodatnih gigabajtov) in vgrajeni pomnilnik z do 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Slednjega je mogoče razširiti s pomnilniško kartico.

Vzdržljivi pametni telefon Hotwav Hyper 7 Pro 5G ponuja še dva digitalna fotoaparata. Glavni je opremljen s slikovnim tipalom ločljivosti 200 milijonov slikovnih točk. Za spletne konference pa je na voljo kamera ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk. Novost je seveda odporna na padce in udarce ter je vodotesna, zato jo bomo brez težav lahko uporabljali praktično povsod.

Zanimivi pametni telefon Hotwav Hyper 7 Pro 5G je že na voljo na nakup. Novost je na voljo na spletni povezavi https://www.hotwav.com/en-eu/products/hotwav-hyper-7-rugged-phone, in sicer za 373,95 evrov. Trenutno so zaloge pošle, nove pa bodo na voljo že čez nekaj tednov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več