Življenjski slog
08.08.2024 15:30

Deli z drugimi:

Share

Dron za manj kot 50 €

Droni so povsem drugačne naprave, kot smo jih vajeni. Odklenejo nam možnost, da življenje zajamemo iz druge perspektive.

Dron S166GPS je opremljen z naprednim GPS sistemom, funkcijo sledenja uporabniku in 1080p kamero. HD kamera zagotavlja ostre slike za zajemanje vaših nepozabnih trenutkov. Na spletni strani www.tomtop.com ga lahko dobite za ugodnih 49,28 €.

Lastnosti:

  • Funkcije: gor/dol, naprej/nazaj, zavijanje levo/desno, stranski let, Wifi FPV, brezglavi način, držanje višine, samodejna vrnitev domov, en gumb za vzlet/pristanek/vrnitev, GPS lokacija, letenje po poti, krožno letenje, VR način, sledi mi, 500m razdalja.
  • WIFI FPV: Kamera za pogled iz prve osebe omogoča snemanje zračnih videoposnetkov in fotografij z vašim telefonom, kar vam nudi zabaven nov pogled iz zraka.
  • Sledenje uporabniku: Inteligentno sledi vašim korakom pod GPS pozicioniranjem, da zajame vsak vaš premik in posname zračne fotografije.
  • 1080p kamera: Visokokakovostna 1080p HD kamera omogoča zajem nepozabnih trenutkov, 120° širokokotna kamera pa pomaga pri zajemanju ostrejših slik s širokim pogledom.
  • En gumb za vzlet/pristanek/vrnitev: Pritisnite gumb, da dronov motor zažene ali pristane stabilno po povezavi z upravljalnikom, kar omogoča lažje upravljanje.
  • Natančen GPS: Zagotavlja natančne podatke o pozicioniranju vašega drona za varnejše letenje in omogoča funkcijo astronomskega vračanja, ko ni signala, kar vas razbremeni skrbi pred izgubo drona.
  • Držanje višine: Močna funkcija zadrževanja višine z zračnim pritiskom omogoča sprostitev ročice za plin in zagotavlja stabilen let.
  • Upravljanje preko aplikacije: Z vgrajenim Wi-Fi modulom lahko v živo spremljate, kaj vidi vaša kamera, in si v realnem času na mobilni napravi ogledate zračne fotografije in videoposnetke prek aplikacije.
  • Fotografija/video z gestami: Enostavno snemanje kakovostnih slik ali videoposnetkov z gestami.
  • Čas letenja: Večja kapaciteta baterije 1300mAh omogoča 18 minut dolgega letenja, kar vam omogoča več zabave z dronom.

Več pa TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
droni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več