Igre
31.07.2024 10:15

Deli z drugimi:

Share

Ogenj, orožje in emote: Kaj prinaša novi Helldivers 2 Warbond?

Pozor, vsi potapljači na Helldiverju! Pripravite se na najbolj epski dogodek v vašem življenju! Trenutek, na katerega ste čakali, je končno tu!

Novi Premium Warbond s kodnim imenom Freedom’s Flame bo 8. avgusta na voljo vsem aktivnim patriotom in obljublja, da bo s svojim zažigalnim arzenalom požgal galaksijo. Pripravite se na eksplozivno izkušnjo! To ni običajna posodobitev. Gre za revolucijo v vojskovanju Helldiverjev, ki v bitko vnaša vročino kot še nikoli prej!

Plamenica Freedom’s Flame Warbond je nabita z ognjeno močjo, zaradi katere se bodo zatresli tudi najtrdnejši sovražniki! SG-451 Cookout je neverjetna črpalka, ki bo po bojišču razpršila zažigalne fosforjeve kroglice in poskrbela, da noben hrošč ali mehanizirana pošast ne bo vzdržala vašega napada! FLAM-66 Torcher je neverjetno lahek plamenomet, s katerim boste lahko z gorečim odprtim plamenom prečkali sovražnikove vrste in tako utelešali duh svobode!

Foto: Playstation

Toda kaj je ognjena moč brez zaščite? Oklepne plošče I-09 Heatseeker so skovane v pravičnem ognju in z njimi boste postali vizija demokracije! Zagotavljajo tudi 75-odstotno odpornost proti poškodbam, ki jih povzroča ogenj, zato se lahko z glavo podate v nevarnost. Oklep I-102 Draconaught z neverjetno peno iz silicijevih vlaken vam bo omogočil, da uživate v zadovoljujočih piskih gorečih sovražnikov, hkrati pa boste varni in zdravi!

In ne pozabimo na slog! Z ogrodjem Freedom’s Flame Warbond lahko prebarvate svoj raketoplan, helikopter in obleko Exosuit v drzno, privlačno varnostno oranžno barvo! To je izjava, ki bo obračala glave in dajala močan pečat. S plaščem Purifying Eclipse in kartico Breach smo počastili neverjetne žrtve v imenu svobode.

Foto: Playstation

Vesolje Helldiversa se širi in z Warbond Freedom’s Flame ne igrate le igre – ste del neverjetne sage! Novi emotikoni so tu in pripravljeni so, da vaše zmage zasijejo! Big Stretch, Deep Reflection in Thoracic Collision Exultation Manoeuvre co-emote so pripravljeni, da lahko proslavite svoje zmage v slogu in s pridihom.

Označite si koledarje! 8. avgusta se v vesolju prižge plamen svobode (Freedom’s Flame Warbond). Čas je, da ga prižgemo v imenu svobode! Pripravite se na sežiganje vsega, kar vam stoji na poti, z novim orožjem, ki je skoraj prevroče, da bi ga lahko obvladali! Ali ste pripravljeni iti skozi ogenj Hellmire in iz njega iziti kot zmagovalec? Naredimo to!

Foto: Playstation

Za vse najnovejše informacije o gorečem arzenalu in junaških zgodbah v ozadju Freedom’s Flame Warbond si oglejte uradno napoved na PlayStation Blogu! Čas je, da se pekel začne, Helldiverji! Naredimo to!


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več