Telefoni
25.07.2024 06:16

Deli z drugimi:

Share

Že veste, kakšen bo novi Apple iPhone SE 4?

Apple iPhone SE 4bo opremljen z OLED zaslonom s 6,06-palčno diagonalo. Frekvenca osveževanja bo znašala 60 sličic na sekundo.

Po dolgem času je težko pričakovani pametni mobilni telefon iPhone SE 4 ponovno v središču pozornosti. Ta naj bi bil namreč naprodaj že proti koncu letošnjega leta oziroma najkasneje na začetku naslednjega. Zato ne preseneča, da so na splet zašle nove informacije o težko pričakovanem poceni telefonu podjetja Apple.

Če gre verjeti spletnim govoricam, bo novi Apple iPhone SE 4 opremljen z OLED zaslonom s 6,06-palčno oziroma 15,4-centimetrsko diagonalo. Frekvenca osveževanja bo znašala 60 sličic na sekundo. V novincu bo vgrajen mobilni procesor Apple A18, skupaj s šestimi oziroma osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Tu naj bi bil na voljo tudi akcijski gumb za hiter priklic izbranih možnosti oziroma funkcij. Za zajem fotografij pa bo na voljo glavni fotoaparat ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk z napredno programsko opremo.

Novi pametni mobilni telefon iPhone SE bo torej precejšnja nadgradnja v primerjavi s predhodnikom. Novi Apple iPhone SE 4 naj bi bil namreč na pogled zelo všečen. Novost bo bolj skladna s sodobnimi smernicami mobilne telefonije. Ohišje naj bi bilo celo oblikovno bolj dovršeno v primerjavi z obstoječimi modeli.

Vgrajena kamera pa bo podpirala bogato paleto tehnologij, kot so Deep Fusion, Smart HDR, Portrait Mode in 1080 Cinematic Mode. To pomeni, da bo zajemanje fotografiji in videoposnetkov z novincem resnično pravi užitek. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja mu bo zagotavljala baterija kapacitete 3.000 miliamper ur. Ta bo omogočala do 20 vatno polnjenje preko kabla in do 12 vatno brezžično polnjenje.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več