Življenjski slog
10.07.2024 13:00

Deli z drugimi:

Share

Top 5 kriptovalut za nakup med korekcijo pred naslednjo bikovsko serijo

Zadnji padec trga kriptovalut je številne vlagatelje spodbudil k iskanju naslednje velike priložnosti.

Medtem ko Bitcoin običajno ukrade pozornost, se pametni vlagatelji zavedajo, da lahko altcoini v času bikovske konjunkture pogosto ponudijo boljše donose.

V tem članku bomo preučili pet obetavnih altcoinov, ki bi jih bilo vredno pridobiti v času tega tržnega upada.

1. Pepe Unchained – Novi Pepe, ki je zbral že 1 milijon v predprodaji

Pepe Unchained se hitro uveljavlja kot vodilni ponudnik na trgu meme kovancev, saj združuje kultni meme Pepe z napredno tehnologijo veriženja blokov Layer-2. Ta edinstvena kombinacija ne ponuja le zabave, temveč tudi praktično uporabnost, saj omogoča hitrejše in cenejše transakcije v primerjavi s tradicionalnimi kriptovalutami.

Z uspešno predprodajo, ki je že zbrala 1 milijon dolarjev, in živahno skupnostjo, ki jo podpira, je Pepe Unchained v položaju za znatno rast v prihajajoči kriptovalutni bikovski seriji. Pepe Unchained izkorišča priljubljenost žabca Pepeja, da bi ustvaril zabavno in hkrati funkcionalno platformo. 

Ker se trg kriptovalut pripravlja na naslednjo bikovsko serijo, bi lahko zgodnji vlagatelji v Pepe Unchained zaradi njegovega inovativnega pristopa in močne podpore skupnosti dosegli znatne donose.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. PlayDoge – Žeton, ki ponuja igranje za zaslužek in je v predprodaji zbral več kot 5 milijonov dolarjev

PlayDoge hitro pridobiva pozornost kot eden od najbolj obetavnih meme kovancev, ki združuje nostalgični čar Tamagotchi-ja in priljubljeni meme Doge. Ta inovativni projekt je v predprodaji zbral že več kot 5 milijonov dolarjev, kar kaže na veliko zaupanje vlagateljev in navdušenje skupnosti.

PlayDoge ponuja edinstveno izkušnjo, v kateri lahko uporabniki skrbijo za virtualnega hišnega ljubljenčka Doge v igri v slogu Tamagotchija in z igranjem zaslužijo žetone $PLAY. Igra ima privlačno 8-bitno grafiko in vrsto mini iger, ki so zanimive tako za navdušence nad kriptovalutami kot za običajne igralce. Z razvojem bo projekt postal pomemben igralec v razvijajočem se sektorju GameFi.

Vlagatelje privlačijo tudi visoke nagrade za staking, saj je letni odstotni donos (APY) med predprodajo znašal do 129 %. Te spodbude so oblikovane tako, da spodbujajo dolgoročno imetništvo, zmanjšujejo tveganje hitrih razprodaj in podpirajo stabilno rast cen.

Obiščite predprodajo PlayDoge

3. Shiba Shootout – Nova Shiba Inu, ki ponuja visok letni donos in zbrala več kot 300.00 v predprodaji

Shiba Shootout s svojo edinstveno temo Divjega zahoda in zanimivimi funkcijami skupnosti ustvarila navdušenje v kripto svetu. 

Projekt ponuja poglobljeno izkušnjo digitalne meje, kjer lahko uporabniki sodelujejo v “Shiba Showdowns” in se povežejo z liki, kot so maršal Shiba in Shiba Sharpshooters. Ta tema je več kot le trik; vključena je v različne vidike platforme, zaradi česar izstopa na natrpanem trgu meme kovancev.

Predprodaja igre Shiba Shootout je bila zelo uspešna, saj je bilo zbranih več kot 300.000 dolarjev za dosego cilja 1 milijon dolarjev. 

Shiba Shootout je pripravljen postati resen tekmec v sektorju meme kovancev. Njegov časovni načrt vključuje načrte za uvrstitev na večje borze, partnerstva s skupnostmi in ekskluzivne skupine za imetnike žetonov. Ker se projekt še naprej razvija, ima potencial, da pritegne predane privržence in si zagotovi svoje mesto v pokrajini kriptovalut.

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

4. Base Dawgz – Nov večverižni kovanec, ki ponuja model share-to-earn

Base Dawgz ($DAWGZ) je obetaven nov meme kovanec, ki je zgrajen na blockchainu Base, podpira pa tudi Ethereum, Solana, BNB Smart Chain in Avalanche, kar zagotavlja visoko interoperabilnost in skalabilnost. Ta prisotnost več verig je zasnovana tako, da privablja širok krog vlagateljev in ponuja precejšnjo prožnost trgovanja.

Ena od edinstvenih značilnosti sistema Base Dawgz je njegov model “share-to-earn”, v katerem lahko uporabniki z deljenjem vsebin, povezanih z DAWGZ, na družbenih omrežjih pridobivajo točke. Te točke se lahko nato pretvorijo v dodatne žetone, kar zagotavlja brezplačno kriptovaluto in povečuje prepoznavnost projekta. 

Predprodaja za Base Dawgz je bila že uspešna, saj je zbrala več kot 700.000 dolarjev, kar kaže na veliko zanimanje vlagateljev in zaupanje v projekt.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. WienerAI (WAI) – Trgovalni bot, ki ponuja do 608 % letnega donosa

WienerAI na trgu kriptovalut pridobiva precejšen ugled s svojo mešanico privlačnosti meme kovancev in napredne uporabnosti, ki jo poganja umetna inteligenca. 

Projekt ima očarljivo maskoto psa s klobaso in ponuja trgovalnega bota z umetno inteligenco, ki podpira številne trgovalne dejavnosti. Ta kombinacija zabave in funkcionalnosti je že pritegnila precej privržencev, saj je projekt v predprodaji zbral več kot 6 milijonov dolarjev, kar kaže na veliko zaupanje vlagateljev.

Ena od izstopajočih značilnosti projekta WienerAI so njegove impresivne nagrade za vložke, ki vlagateljem v predprodaji ponujajo do 608-odstotni letni donos (APY). Namen tega visokega donosa je nagraditi zgodnje podpornike in spodbujati zvesto skupnost. Poleg tega je projekt opravil varnostno revizijo SolidProof, ki zagotavlja varnost in zanesljivost njegove platforme.

Obiščite predprodajo WienerAI

Kateri je najboljši altcoin pred naslednjo bikovsko serijo?

Zadnji padec trga kriptovalut ponuja edinstveno priložnost za pametne vlagatelje, da pridobijo obetavne altcoine pred naslednjo bikovsko serijo. Pepe Unchained, ki je v predprodaji že zbral 1 milijon dolarjev, združuje kultni meme Pepe z napredno tehnologijo, medtem ko PlayDoge s svojo edinstveno igralno izkušnjo in več kot 5 milijoni dolarjev v predprodaji privablja veliko pozornosti. Shiba Shootout prinaša edinstveno tematiko Divjega zahoda in je v predprodaji zbral več kot 300.000 dolarjev, medtem ko Base Dawgz ponuja inovativen model “share-to-earn” in je že zbral več kot 700.000 dolarjev. WienerAI pa s svojo AI tehnologijo in impresivnimi nagradami za vložke ter več kot 6 milijoni dolarjev v predprodaji predstavlja vrhunsko naložbo za prihodnost.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več