Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
Varnost
04.07.2024 12:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanesljivost z UPS sistemi

NEPREKINJENA MOČ IN ZAŠČITA: INVESTIRAJTE V UPS ZA VARNO IN UČINKOVITO DELOVANJE VAŠIH NAPRAV, ZMANJŠANJE OBRATOVALNIH STROŠKOV IN TRAJNOSTNO POSLOVANJE.

Predstavljajte si podjetje v središču Ljubljane, ki se tako kot vsako drugo močno zanaša na svojo digitalno infrastrukturo za nemoteno delovanje, od strežnikov, omrežne opreme do delovnih postaj zaposlenih. Prihodki in ugled podjetja so močno odvisni od zmožnosti, da delo poteka brez prekinitev. Kaj pa se zgodi, če podjetje, celotna stavba ali mesto ostanejo brez elektrike? Delo se ustavi in nastanejo lahko katastrofalne posledice.

Če želite, da neprekinjeno delovanje in zanesljivost postaneta temeljna stebra vašega podjetja ali morda gospodinjstva, potem so sistemi za neprekinjeno napajanje (UPS) nujni.

UPS je postal nepogrešljiv v vsakdanjem poslovanju

Nepredvidene motnje v napajanju, kot so izpadi električne energije, napetostni sunki in nihanja napetosti, lahko povzročijo resne težave za vašo opremo. Te težave lahko segajo od izgube podatkov do trajne poškodbe naprav, kar lahko za podjetja pomeni velike izgube in motnje v poslovanju.

Enofazni UPS, kot je Keor SPE RT, zagotavlja neprekinjeno napajanje v primeru izpada električne energije, hkrati pa ščiti vašo opremo pred napetostnimi sunki in nihanji. S tem ohranja vaše podatke varne in vašo opremo v optimalnem stanju, kar je ključnega pomena za nemoteno poslovanje.

Keor SPE RT je pretvorljiv UPS, ki se lahko uporablja v stolpni ali rack konfiguraciji. Zagotavlja nazivno moč od 750 do 3000 VA, ki ga upravlja mikroprocesor, opremljen je z vgrajeno samodiagnostiko in deluje pri hladnem zagonu. Z reverzibilnim zaslonom se lahko uporablja tako v stolpu (vertikalna postavitev) ali v 19-palčni omari (horizontalna postavitev).

Zakaj Keor SPE RT?

Napredna tehnologija in zmogljivost: Uporablja najnovejše tehnologije za zagotavljanje visoke učinkovitosti in zanesljivosti. S svojim robustnim dizajnom in zmogljivimi komponentami lahko zagotavlja stabilno napajanje tudi v najbolj zahtevnih pogojih.

Enostavna namestitev in upravljanje: Zasnovan je za enostavno namestitev in uporabo. Z uporabniku prijaznim vmesnikom omogoča enostavno spremljanje in upravljanje napajanja, kar zmanjšuje potrebo po tehnični podpori in vzdrževanju.

Fleksibilnost in prilagodljivost: Primeren je za širok spekter aplikacij, od malih pisarn do večjih podjetij. S svojo prilagodljivo zasnovo omogoča enostavno integracijo v obstoječe sisteme in nadgradnjo po potrebi.

Trajnost in zanesljivost: Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov in komponent, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. S tem zmanjšuje stroške vzdrževanja in zamenjave, kar dolgoročno pomeni prihranek.

Popolna komunikacija

Keor SPE RT je opremljen s pametnimi komunikacijskimi priključki in ga je mogoče povezati z osebnim računalnikom prek priključka USB in serijskega priključka RS232, kar vam omogoča spremljanje njegovega delovanja s pomočjo brezplačne programske opreme in izvedbo izklopa operacijskih sistemov Windows in Linux v sili.

Kdaj se odločiti za UPS?

Podjetja, ki vlagajo v kakovostno infrastrukturo, imajo konkurenčno prednost na trgu. V svetu, kjer je neprekinjeno delovanje ključnega pomena, je zanesljiv UPS nepogrešljiv. Tako boste pokazali svojo zavezanost k zanesljivosti in kakovosti, kar bo povečalo zaupanje strank in partnerjev. Keor SPE RT iz podjetja Legrand ponuja najboljšo zaščito, zmogljivost in učinkovitost, kar vam omogoča, da se osredotočite na svoje poslovanje, ne da bi vas skrbeli izpadi električne energije in motnje v napajanju. Investirajte v prihodnost vašega podjetja z vrhunskimi UPS-i in izkoristite vse prednosti, ki jih prinašajo.

Izkoristite pa lahko še eno prednost, in sicer vas do konca leta pri vseh Legrandovih distributerjih ob nakupu EvoLine omare čaka dodaten 20 % popust na vse sisteme UPS. Zagrabite to priložnost še danes na www.legrand.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Legrand.
Vas zanima več iz te teme?
UPS napajalniki UPS naprave


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več