Računalništvo, telefonija
Monitorji
24.05.2024 12:00

Deli z drugimi:

Share

Iščeš najboljši monitor? Morda smo ga našli

Alienware je znano ime med igričarji. Najprej pomislimo na njihove gaming računalnike, izdelujejo pa tudi monitorje, seveda po kar pošteni premijski ceni. Resda pa da potem dobiš tudi vrhunski izdelek.

Alienware 34-palčni monitor je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja neverjetno kakovost slike in vrhunsko izkušnjo igranja. Z njegovim ukrivljenim zaslonom in hitrim odzivnim časom boste deležni gladkih in jasnih slik, ki bodo vaše igralne seje dvignile na popolnoma nov nivo. Poleg tega ponuja neverjetno visoko ločljivost in certifikacijo VESA DisplayHDR TrueBlack 400, ki zagotavlja izjemno realistične slike, kot še nikoli prej.

Ta monitor je posebej zasnovan za zavzete igralce, ki želijo doživeti igro na popolnoma nov način, vendar pa je primeren tudi za vse ostale, ki cenijo jasno in lepo sliko ter izjemno kakovost prikaza.

S hitrim odzivnim časom in osveževanjem do 165 Hz boste deležni vrhunskega igralnega doživetja brez trganja slike. In ne samo to, z ogromnim barvnim razponom in kontrastnim razmerjem bo vaše igranje še bolj živahno in vznemirljivo.

In kar je najboljše, če morda dvomite v svoj nakup, Amazon ima razmeroma enostavno vračanje izdelkov v primeru nezadovoljstva ali uveljavljanje garancije. Če z monitorjem niste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 30 dni in Amazon vam bo povrnil celotno kupnino.

Alienware 34 Curved QD-OLED gaming monitor je trenutno znižan na Amazonu na 809,25 €. Nedvomno gre za monitor, ki bo poskrbel, da bo vsaka igra na njem izgledala naravnost fantastično. Pogoj pa je seveda, da ga povežete z enako impresivnim računalnikom, ki je sposoben zagnati najnovejše igre pri najvišji ločljivosti.

In če vas zanimajo tehnični podatki, tukaj je nekaj številk, ki vas bodo še bolj prepričale:

  • Velikost: 34 palcev
  • Ločljivost: 3440 x 1440
  • Osveževanje: do 165 Hz
  • Zaslonka: zakrivljena (1800R)
  • Tehnologija panela: QD-OLED
  • Kontrastno razmerje: «neskončen«
  • Odzivni čas: 0,03 ms (GtG)
  • Barvni razpon: DCI-P3 99.3%
  • Certifikacija HDR: VESA DisplayHDR TrueBlack 400
  • Povezljivost: HDMI, DisplayPort
  • Tehnologija za odpravljanje utripanja: ComfortView Plus

Če že dalj časa iščete izgovor, da zamenjate svoj obstoječi monitor, je morda trenutna akcija na Alienware monitor pravi trenutek. Dobite ga lahko za 809,25 €, kar je še vedno izjemno visoka cena, a tisti, ki potrebujejo tak monitor, so pripravljeni odšteti toliko denarja.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več