Življenjski slog
17.05.2024 07:45
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ekosen IR ogrevanje: Inovativna in učinkovita rešitev za sodobne nepremičninske projekte

S tehnološkimi inovacijami in naraščajočim poudarkom na okoljski trajnosti, igra izbira pravega ogrevalnega sistema ključno vlogo tako pri udobju kot pri energetski učinkovitosti in dolgoročni gospodarnosti.
IR ogrevanje je udobno, učinkovito in estetsko. Foto: Ekosen
IR ogrevanje je udobno, učinkovito in estetsko. Foto: Ekosen

Podjetje Ekosen, vodilni ponudnik infrardečih (IR) ogrevalnih sistemov v Sloveniji, prinaša rešitve, ki so prilagojene sodobnim zahtevam uporabnikov. Z inovativno tehnologijo IR ogrevanja Ekosen ponuja sisteme, ki niso samo učinkoviti, ampak tudi estetsko privlačni in minimalno obremenjujoči za okolje.

Ekosen: inovacije in kakovost, ki so rezultat domačega znanja

Ekosen je podjetje z bogatimi izkušnjami v razvoju in distribuciji IR ogrevalnih sistemov. Zavezani smo inovacijam in kakovosti, naši izdelki pa so rezultat domačega znanja in razvoja. Ker razumemo, da je vsaka stavba unikatna, nudimo personalizirane storitve in rešitve, ki so prilagojene posebnim potrebam naših strank. Naša ponudba obsega širok spekter IR panelov, ki so primerni za različne prostore– od stanovanjskih objektov, poslovnih prostorov, do industrijskih objektov. Za več informacij obiščite našo spletno stran www.ekosen.si.

Kaj je infrardeče ogrevanje?

Infrardeče ogrevanje uporablja infrardeče sevanje za prenos toplote neposredno na predmete in ljudi v prostoru, ne da bi ogrevalo zrak. Ta metoda ogrevanja je zelo učinkovita, saj toploto občutimo takoj, ne da bi morali čakati na ogrevanje zraka v prostoru. To je temelj pametnega ogrevanja, ki optimizira porabo energije in poveča udobje bivanja.

Za koga je IR ogrevanje Ekosen primerno?

  • Za renovatorje in adaptatorje

– Hitra in čista namestitev: IR sistemi so idealni za prenove, saj njihova namestitev ne zahteva obsežnih gradbenih posegov.

– Udobno in zdravo ogrevanje: Infrardeče ogrevanje ne kroži prahu in alergenov, kar je idealno za alergike in astmatike.

  • Za lastnike in bodoče lastnike sončnih elektrarn

– Optimalna raba sončne energije**: IR sistemi lahko učinkovito izkoristijo električno energijo, pridobljeno iz sončnih elektrarn, za ogrevanje domov, kar zmanjšuje odvisnost od tradicionalnih virov energije.

  • Za novogradnje

– Svoboda oblikovanja: IR ogrevanje omogoča večjo arhitekturno svobodo, saj ne zahteva prostora za kotlovnice ali velike HVAC sisteme.

– Dolgotrajna rešitev: IR paneli so znani po svoji dolgi življenjski dobi in minimalnem vzdrževanju.

  • Za tiste, ki se spopadajo z visokimi stroški ogrevanja

– Učinkovitost in prihranki: IR ogrevanje je zelo učinkovito pri pretvorbi energije v toploto, kar pomeni znatne prihranke pri stroških ogrevanja.

  • Za lastnike apartmajev in počitniških objektov

– Prilagodljivo in priročno: IR sistemi so idealni za prostore, ki niso stalno zasedeni, saj omogočajo hitro in enostavno ogrevanje po potrebi, tudi na daljavo.

Pametno ogrevanje z IR Sun regulatorjem

Za popolno izkušnjo pametnega ogrevanja, Ekosen ponuja IR Sun regulator, napreden termostat, ki omogoča uporabnikom natančen nadzor nad temperaturo v vsakem prostoru. Ta sistem ne samo optimizira porabo energije, ampak tudi omogoča daljinsko upravljanje preko pametnega telefona, kar dodatno poudarja koncept pametnega ogrevanja. Uporabniki lahko prilagodijo ogrevalne nastavitve glede na svoj življenjski slog, kar zagotavlja maksimalno udobje ob minimalni porabi energije.

Primeri dobre prakse

Na naši spletni strani si lahko ogledate številne primere dobre prakse, kjer so naši IR ogrevalni sistemi pomagali strankam znižati stroške ogrevanja, izboljšati energetsko učinkovitost in izboljšati kakovost bivanja. Naši projekti pokrivajo različne sektorje in ponujajo vpogled v raznolikost uporabe IR ogrevanja. Podrobneje si lahko ogledate naše študije primerov na povezavi

Ekosen ogrevalni sistem se splača

Ekosen IR ogrevanje je napredna, zanesljiva in okolju prijazna ogrevalna rešitev, ki je primerna za široko paleto uporabnikov. Ne glede na vaše ogrevalne potrebe, bo Ekosen zagotovil rešitev, ki bo izboljšala vaše življenjsko in delovno okolje. Za več informacij obiščite www.ekosen.si ali nas kontaktirajte za individualno svetovanje. Vaša prihodnost ogrevanja začne tukaj.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Ekosen.
Vas zanima več iz te teme?
električna energija IR paneli IR ogrevanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več