Igre
18.04.2024 13:34

Deli z drugimi:

Share

Kompaktna konzola AYANEO Pocket S kmalu med nami!

Kompaktna prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S bo grajena na osnovi zaslona OLED. Z njo bomo lahko igrali tudi konzolne igre, ki so bile pripravljene za konzoli Nintendo Wii in PlayStation 2.
Foto: AYANEO
Foto: AYANEO

Na trgu prenosnih igralnih konzol pa postaja vse bolj pestro. Še pred koncem meseca aprila pa se bo konkurenci pridružila najnovejša igralna konzola AYANEO Pocket S. Tu bo šlo za nadvse kompaktno prenosno igralno konzolo, ki bo brez težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Kompaktna prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S bo grajena na osnovi zaslona OLED. Ločljivost zaslona naj bi znašala 1.080p, svetilnost pa bo znašala 400 niti. To pomeni, da bo zaslon dobro viden tudi zunaj in da bo brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Poleg tega bomo z novincem lahko igrali tudi konzolne igre, ki so bile pripravljene za konzoli Nintendo Wii in PlayStation 2.

Prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S bo za igranje iger imela na voljo fizične gumbe in igralne palice. Na vgrajenem pomnilniku bo seveda nameščen mobilni operacijski sistem Android s prirejenim grafičnim vmesnikom AYA Space. Slednji bo spominjal na grafični vmesnik operacijskega sistema Windows, prirejen za igranje mobilnih iger.

Največji adut prenosne igralne konzole pa bo zmogljiv mobilni procesor Snapdragon G3x Gen2 podjetja Qualcomm. Ta bo namreč brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Maloprodajna cena in podrobne strojne specifikacije novosti vsaj zaenkrat še niso znane. Upajmo pa, da bo prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S cenovno dostopna.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več