Prenosni računalniki
22.03.2024 08:58
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Microsoft Surface Pro 10: Najboljše, kar premore trg prenosnikov 2-v-1?

Prenosniki Surface so najboljše, kar lahko ponudi trg prenosnih računalnikov, ki se lahko v trenutku prelevijo v tablico. Nobena izjema ni niti novi Microsoft Surface Pro 10.
Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Katera naprava je idealna za delo in zabavo? Ste veliko na poti in potrebujete nekaj, kar bo prenosljivo v pravem pomenu besede in tako lahkotno, da še vedeli ne boste, da imate dodaten »tovor« v svoji torbi? Rešitev bi lahko bil novi prenosni računalnik Microsoft Surface Pro 10.

Prenosniki Surface so najboljše, kar lahko ponudi trg prenosnih računalnikov, ki se lahko v trenutku prelevijo v tablico. Microsoft je poskrbel, da so to prenosniki 2 v 1, ki nudijo vse za uspešne posameznike, ki so veliko na poti. Poleg tega so kot nalašč tudi za zabavo in prosti čas.

Microsoft Surface Pro 10 se ponaša z zaslonom na dotik Pixel Sense. Njegova diagonala meri 33 centimetrov (13 palcev) ob ločljivosti 2,8K, razmerje stranic znaša 3 proti 2. Tako vam ne bo ušla nobena podrobnost. Naj vas njegova kompaktnost in majhnost ne zavedeta, saj se v notranjosti skrivajo komponente zmogljivega računalnika, ki vam zagotavlja moč in odzivnost, ki ju potrebujete.

Vanj so vgradili procesor Intel Core Ultra 5 135U oziroma Core Ultra 7 165U (odvisno od različice) z boljšo optimizacijo porabe baterije in delovni pomnilnik kapacitete od osem pa vse do 64 gigabajtov. Vgrajeni pogon Solid State kapacitete od kapacitete 256 gigabajtov do enega terabajta bo zagotavljal dovolj prostora za shranjevanje podatkov, od njega pa si lahko obetate tudi izjemno hitrost zagona. Tu najdemo še spletno kamero ločljivosti 1.440p in opcijsko tudi podporo za mobilna omrežja 5G.

Novi Surface Pro 10 je trenutno na voljo za prednaročila le v Združenih državah Amerike. Novost pričakovano ni poceni. Vstopna različica je vrednotena na preračunanih 1.110 evrov, za najzmogljivejši model pa bo treba odšteti kar preračunanih 1.570 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več