Življenjski slog
13.11.2023 14:45
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Komplet s projektorjem in zvočno letvijo za 279 €

Za vse ljubitelje kinematografske izkušnje doma ali zunaj, ki iščejo visokokakovostno tehnologijo za gledanje filmov, igranje iger ali poslovne predstavitve, je komplet Ultimea z Apollo P40 projektorjem in soundbar zvočnikom z nizkotoncem idealna izbira. Ta komplet vam omogoča, da v udobju lastnega doma, na vrtu ali celo na prostem, doživite razburljivost kinodvorane.

Projektor Ultimea Apollo P40 prinaša izjemno vizualno doživetje s Full HD Native 1080P ločljivostjo in podporo za 4K. Z močjo 700 ANSI Lumenov zagotavlja svetlo, živahno prikazovanje, ki oživi vsak prizor. Avtomatsko ostrenje in korekcija trapezne popačenosti ±50° olajšata nastavitev, še posebej pri montaži na stropu. Z dual-band 5G WiFi tehnologijo in Bluetooth 5.0, projektor omogoča hitro povezovanje in nizko latenco, kar zagotavlja tekočo gledalniško izkušnjo. Poleg tega vgrajeni 10W DSP zvočniki in možnost sinhronizacije s soundbarom preko Bluetootha ustvarjajo pravo kinematografsko okolje.

Komplet vključuje tudi soundbar zvočnik z nizkotoncem, ki dopolnjuje vizualno doživetje s kakovostnim zvokom, ki ustvarja popolno atmosfero za filme, igre ali glasbo. Z 360° vsestranskim daljinskim upravljalnikom je upravljanje projektorja enostavno in udobno, ne glede na to, kje v sobi se nahajate.

Projektor je idealen za velike zaslone, saj lahko ustvari do 150-palčno sliko pri idealni razdalji med 8,2 in 11,4 ft. Vsestranske povezave, vključno s HDMI, USB, AV in avdio priključki, omogočajo enostavno povezovanje z različnimi napravami, kot so iOS ali Android telefoni, TV palčke, PS5, Switch in prenosniki.

Ta komplet Ultimea je kot nalašč za vse, ki želijo doma ali kjerkoli drugje ustvariti svetlo in živahno kinematografsko doživetje. Na spletni strani GeekBuying je komplet lahko vaš za ugodnih 279 z akcijsko kodo NNNUBAP4. Če boste plačali s Paypalom, Klarno ali kreditno kartico, boste dobili dodatnih 10 € popusta. 


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
prenosni projektorji


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10