Digitalizacija
Poslovne rešitve
14.09.2023 14:58
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Webinar: Kako uskladiti IT in finance za boljšo poslovno uspešnost? [18.9.2023]

V poslovnem svetu se danes ne moremo več izogniti nenehnim spremembam in digitalni preobrazbi. Vse več organizacij se zaveda, da je nujno uskladiti IT in finance za doseganje boljše poslovne uspešnosti.
Zakaj je usklajevanje IT in financ ključno?
  1. Učinkovito upravljanje stroškov: Ko IT in finance delujeta v harmoniji, je lažje slediti in nadzorovati IT stroške. To omogoča boljšo obvladovanje proračuna in optimalno izrabo sredstev.
  2. Hitrejše odločitve: Ko imajo finančni strokovnjaki vpogled v IT projekte, lahko bolje ocenijo njihov vpliv na podjetje in s tem pomagajo pri hitrejšem odločanju o naložbah.
  3. Večja preglednost: Usklajevanje IT in finance pripomore k večji preglednosti poslovanja. To omogoča boljše poročanje in boljše razumevanje tega, kako IT vpliva na poslovne cilje.
Kako doseči usklajevanje IT in finance?
  1. Redno sodelovanje: Finance in IT strokovnjaki bi morali redno sodelovati in se pogovarjati o ciljih, potrebah in izzivih. Redna komunikacija je ključna.
  2. Deljeni cilji: Finance in IT bi morala imeti skupne cilje, ki se osredotočajo na poslovno uspešnost. To spodbuja sodelovanje in skupno odgovornost.
  3. Uporaba pravih orodij: Uporaba ustrezne programske opreme za upravljanje s finančnimi podatki in IT projektov olajša sledenje in analizo.
  4. Izobraževanje zaposlenih: Zagotovite, da so zaposleni iz obeh oddelkov dobro seznanjeni z vplivom IT na finance in obratno. Izobraževanje lahko pripomore k boljšemu razumevanju in sodelovanju.
Zaključek

Usklajevanje IT in finance je ključno za uspešno poslovanje v digitalni dobi. To omogoča boljše upravljanje stroškov, hitrejše odločitve in večjo preglednost poslovanja. Ključ do uspeha je redno sodelovanje, deljeni cilji, uporaba pravih orodij in izobraževanje zaposlenih.

Webinar, 18.9.2023

Vabimo vas na 45-minutni webinar 18.9.2023CFO reveals: How to optimize to innovate“, kjer vam bomo pomagali bolje razumeti, kako lahko združite IT in finance za boljšo poslovno uspešnost. Pridružite se nam in ostanite korak pred konkurenco.

Več o webinarju in prijava

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
finance optimizacija IT stroškov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več