Življenjski slog
30.08.2023 09:15
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni masažni vzglavnik za pomirjajočo masažo po napornem dnevu

Ste zaposleni na daljavo, starš, ki ves dan teče za otroki, ali nekdo, ki je pogosto v telovadnici? Verjetno ste že občutili tisto nadležno bolečino v hrbtu ali napetost v vratu. Sodobni življenjski slog je vse bolj sedeč in stresen, zato si vsi želimo profesionalne masaže hrbta kar v udobju lastnega doma. In prav to vam ponuja masažni vzglavnik iBack2 podjetja Breo, ki je lahko vaš na Amazonu za ugodnih 19,99 €.

Za akcijsko ceno morate unovčiti kupon (več na sliki spodaj). Dodatnih dajatev ni. Če slučajno živite blizu avstrijske meje, lahko izkoristite brezplačno poštnino, ki pripada Amazon Prime naročnikom. Prijavite se lahko na brezplačno 30-dnevno preizkušnjo, izdelek naročite na najbližjo avstrijsko pošto in jo tam prevzamete brez plačila poštnine. Od Amazon Prime se lahko potem kadarkoli odjavite.

Glavne značilnosti

Posebej zasnovan za simulacijo natančnih gibov masaže Shiatsu, iBack2 ponuja pomirjujočo gnetilno izkušnjo, ki se osredotoča na trdovratne vozle in napete mišice. Njegovi gibalni teksturirani in zaobljeni masažni vozli so oblikovani tako, da so nežnejši do vašega hrbta v primerjavi s starinskimi, robustnimi masažnimi aparati. Ko se potopite v ultra mehko tkanino prevleke, boste takoj občutili, kako koži prijazna in prijetna je masažna izkušnja. Ne samo za vaš hrbet, fleksibilna gnetilna tehnika se lahko uporablja tudi na vratu, ramenih, pasu in nogah, kar ponuja celovito masažno rutino.

A kar iBack2 resnično izpostavlja, je njegova brezskrbna narava. Pripnite ga na skoraj vsak stol z njegovim raztegljivim Velcro trakom in voila. Vaše roke so proste, tako da lahko nadaljujete z delom ali preprosto držite skodelico čaja. Pritisnite gumb in že ste na poti do pomlajevalne masažne izkušnje. Želite toplotno terapijo? Drugi pritisk na gumb aktivira toplo, pomirjujočo senzacijo, ki izboljša sprostitev in olajšanje mišic.

Po dnevu pred ekranom, dvigovanju uteži ali pohodu je iBack2 hitro zdravilo za boleče in toge mišice. In če razmišljate o premišljenem darilu za nekoga, ki se pogosto spopada z bolečinami v hrbtu ali ramenih, bi moral biti to na vrhu vašega seznama. 

Več o masažnem vzglavniku iBack2 na TEJ POVEZAVI


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več