Življenjski slog
23.08.2023 06:35
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za vedno ujemi svoje poletne spomine

Poletna foto akcija: Standardne fotografije po nori ceni 0,07 € na posamezno fotografijo!

Smo že v drugi polovici avgusta, kar pomeni, da je čas za ohranitev tistih nepozabnih poletnih trenutkov na način, ki jih bo za vedno ovekovečil. CEWE vas tokrat preseneča z neverjetno poletno foto akcijo. In to po ceni, ki je enostavno nepremagljiva – le 0,07 € za posamezno fotografijo. Ta priložnost je kot nalašč za ujetje vaših dragocenih počitniških spominov in njihovo ohranitev v obliki, ki jo lahko vedno znova prelistate.

Poletje je čas, ko se umaknemo od vsakodnevnega hitenja in si vzamemo čas za osvežitev duha in povezovanje s tistimi, ki jih imamo radi. Naša počitniška doživetja so kot dragoceni zakladi, ki jih želimo hraniti za vedno. In prav tu pridejo v igro fotografije – kot močno orodje za ohranitev teh čarobnih trenutkov, ki nas bodo spremljali in risali nasmeške na obraz, ko se bomo vrnili v svoje vsakdanje rutine.

Fotografije so okna v preteklost, ki nas vabijo v spomine in občutke, ki smo jih doživeli. S fotografijami lahko ujamemo čustva, kraje in ljudi, ki so naredili naše poletje posebno. In ko si ogledujemo te slike, se ti trenutki oživijo, kot da bi se ravno dogajali. V trenutku nas popeljejo nazaj, da znova občutimo veselje, sprostitev in radost, ki smo jih doživeli.

Poleg tega so fotografije tudi odlično sredstvo za deljenje zgodb. Z eno samo sliko lahko povemo celotno zgodbo, ki se razteza onkraj besed. Ko fotografije natisnemo in držimo v rokah, se zgodi nekaj posebnega. Občutimo teksturo papirja, čutimo težo spominov, ki so se vtisnili na to majhno ploskev. Vsak dotik poživi spomine, vsak pogled pa nas spomni na tisto, kar smo doživeli.

Ne zamudite avgustovske CEWE foto akcije! Pri naročilu Standardnih fotografij velikosti 10ka, enostavno uporabite kodo za popust “CEWEFOTO8” v zaključku naročila. Ujemite svoje poletne spomine in jih ohranite za vedno, po ceni, ki je preprosto neprekosljiva.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več