Računalništvo, telefonija
24.09.2009 15:33
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Edini Apple Authorized Training Center v Sloveniji

Miška: AATC
Miška: AATC

Podjetje Miška, od leta 2007 del skupine FMC Group, nudi odslej tudi bogato paleto Apple izobraževanj. Ob stalnem naraščanju prodaje Apple izdelkov namreč verjamejo, da se povečuje število Apple uporabnikov, ki se želijo naučiti uporabljati Apple opremo, ali nadgraditi svoje strokovno znanje.

Apple Authorized Training Center nudi širok nabor učnih programov, od začetnikov do strokovnjakov. Programi so razviti in potrjeni s strani podjetja Apple, potek predavanj pa je prav tako natančno določen s strani Appla. Prav tako veljajo pravila za ustrezno učno gradivo in okolje, kjer se izobraževanja izvajajo. Izvajajo pa jih lahko le predavatelji, ki so verificirani s strani Appla in so si s preverjanjem strokovnega znanja pridobili naziv Apple Certified Trainer.

S pridobljenim certifikatom so tako edini komercialni AATC v Sloveniji. Obetaji si domače in tuje udeležence na usposabljanjih, ki jih bodo redno razpisovali.

Prvi tečaj Ilife101 – an introduction to I Life 09 – bo potekal že v dobrem tednu dni. Raszpisan je tudi že drugi tečaj za mesec november, kjer bodo udeležencem predstaviti profesionalni program za videomontaže – Final Cut pro.

“Veseli smo, da smo si z našimi dosedanjimi izkušnjami in referencami uspeli pridobiti zaupanje podjetja Apple in Power.com sistemi ter si pridobili ta status, – rečem lahko le, da nam je izziv, da smo del Apple zgodbe v Sloveniji in gremo skupaj novim zmagam naproti”.

Poleg izobraževanj, pa so predstavili tudi nekaj ključnih prednosti oziroma izboljšav novega Mac operacijskega sistema Snow Leopard, ter programov iMovie ter iPhoto, o katerih pa si lahko preberete in ogledate več v naslednjih dneh.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178