Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
23.06.2023 14:00

Deli z drugimi:

Share

Hiter prenos podatkov omogoča hitrejše poslovne rešitve

Novi monitor Philips 40B1U6903CH s priključkom Thunderbolt 4 poslovnim rešitvam prinaša dodatno hitrost.

S ciljem dodatne produktivnosti Philips predstavlja novi poslovni monitor 40B1U6903CH, opremljen z velikim 39,7-palčnim zaslonom (diag. 100 cm), ločljivostjo 5K2K (5120 x 2160) in hitro večnamensko priklopno postajo Thunderbolt 4.

Nov način dela

Priključna rešitev Thunderbolt 4 je prilagodljiva in vsestranska – omogoča prenos podatkov s hitrostjo 40 Gbps z dvosmerno pasovno širino in je združljiva tudi s prejšnjimi žičnimi povezavami Thunderbolt, USB in DisplayPort. Ker je Philips 40B1U6903CH opremljen s to tehnologijo, je idealna rešitev za strokovnjake, ki iščejo hiter prenos podatkov, hitro (1 Gbit/s) Ethernet povezavo in zmogljivost dobave 90 W napajanja povezanim napravam.

Vgrajena spletna kamera s 5 MP za izboljšane videokonference

Poleg priklopne postaje Thunderbolt 4, je vgrajena spletna kamera s 5 milijoni slikovnih pik še ena ključna prednost za optimalno produktivnost novega monitorja. Vgrajena spletna kamera, optimizirana za boljšo video izkušnjo, ima mikrofon za odpravljanje šumov in spletno kamero s 5 MP za visokokakovostne videokonference. Poleg tega ima tudi priročno certifikacijo Windows Hello – napredni senzorji za prepoznavanje obraza prijavijo vsakega uporabnika v vse njegove račune Windows v le nekaj sekundah.

Vizualne specifikacije in certifikati

Poleg ključnih značilnosti, je monitor Philips 40B1U6903CH opremljen s funkcijami, zaradi katerih je zaslon dobesedno prijeten za oči. Da bi se izognili morebitnim škodljivim učinkom dolgotrajne izpostavljenosti modri svetlobi, je ta monitor certificiran kot TUV Rheinland Eyesafe RPF 50; kar pomeni, da je filter modre svetlobe vedno vklopljen. Poleg tega je monitor zasnovan s 178/178-stopinjskimi koti gledanja s tehnologijo IPS, tako da je vsebina, ki jo gledate, vidna iz skoraj vseh kotov. Slike na zaslonu monitorja pa ostanejo ostre, zahvaljujoč certifikatu VESA Certified DisplayHDR 400.

Dodatne funkcije

Poleg vizualno privlačnih funkcij, je Philips 40B1U6903CH zasnovan tudi za udobje: opremljen je s kompaktnim ergonomskim podstavkom, ki se nagiba, vrti in prilagaja željam uporabnika. Vredno je tudi omeniti, da je zanj pomembna tudi priročnost, saj se ponaša s kaveljčkom za slušalke, ki omogoča enostavno uporabo in shranjevanje dodatkov.
Poleg svojih vizualno privlačnih lastnosti, je opremljen tudi z vgrajenim stikalom KVM MultiClient, ki je idealno za preprosto upravljanje nastavitev dvojnega računalnika preko tipkovnice in miške. Funkcija PowerSensor pa uporabnikom prihrani do 80 odstotkov stroškov energije z zmanjšanjem svetlosti zaslona, ko monitor ni v uporabi.

Razpoložljivost in cena

Z vsemi temi funkcijami je monitor Philips 40B1U6903CH idealna izbira za strokovnjake, ki iščejo hitro priključno rešitev, ne da bi pri tem žrtvovali vizualno kakovost.
Novi model bo na voljo od prve polovice junija po priporočeni prodajni ceni 1849 EUR.

Več info na: www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več