23.02.2023 12:47
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

3D tiskalnik za dobrih 270 evrov – z veliko tiskalno ploščo, lažjim odstranjevanjem predmeta …

Foto: Longer
Foto: Longer

3D tiskalniki so najbolj uporabni v industriji, kjer postajajo vse bolj nepogrešljivi. Vse več pa se jih uporablja v izobraževalne namene ali pa kot hobi v domačih garažah, kjer lahko s 3D tiskalnikom in primernim filamentom izdelamo marsikaj. Le malo domišljije moramo imeti oziroma nekaj časa, da pobrskamo po svetovnem spletu – in odprejo se nam velika vrata raziskovanja 3D tehnologije.

Tokrat imajo na spletni strani trgovca Cafago posebej privlačno ponudbo, in sicer 3D tiskalnik LONGER LK5 Pro za 275,52 evra. Prejmete ga iz evropskega skladišča v Nemčiji brez dodatnih stroškov in carinskih dajatev.

Velika delovna površina

Tiskalnik LONGER LK5 Pro se lahko pohvali z veliko delovno površino 300 x 300 x 400 mm, tako da bo pri tiskanju še manj omejitev. Prav tako je struktura ohišja stabilna in zmanjša morebitne vibracije. Za razliko od nekaterih predhodnikov, ima LONGER LK5 Pro tiskalno ploščo, ki omogoča lažje odstranjevanje izdelka, prav tako pa zagotavlja boljšo kakovost tiskanja.

Tudi, če izdelek še ni dokončno natisnjen, lahko tiskalnik sredi dela ustavite, ko ga ponovno vključite, pa bo nadaljeval tam, kjer se je prej ustavil.

Lažje upravljanje

Opremljen je s 4,3-palčnim zaslonom, občutljivim na dotik. Ker ima optimiziran uporabniški vmesnik, je enostaven za upravljanje. Podpira filamente 1,75 mm kot sta PLA/ABS … Za lažje začetne korake 5 metrov PLA filamenta prejmete že v paketu s tiskalnikom.

Prav tako je zanimivo, da je 90 % tiskalnika sestavljenega že pred pošiljanjem, tako da vam preostane manj dela in lahko prej začnete s tiskanjem. Podobni tiskalniki so namreč pogosto v pošiljki popolnoma razstavljeni.

Tiskalni LONGER LK5 Pro je zdaj na voljo za 275,52 evra, pošljejo pa vam ga iz evropskega skladišča. Več informacij in možnost nakupa >>> NA POVEZAVI. Prejmete ga iz evropskega skladišča v Nemčiji brez dodatnih stroškov in carinskih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več