Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
10.11.2022 13:40

Deli z drugimi:

Share

HONOR X6 tudi v Sloveniji

HONOR X6 ima trojni sistem kamer, baterijo, ki omogoča celodnevno uporabo, prav tako pa tudi velik prostor za hrambo podatkov – vse to po zelo dostopni ceni.

HONOR, vodilni svetovni proizvajalec pametnih naprav, je poskrbel, da je tudi na slovenskem trgu na voljo njihov pametni telefon HONOR X6, najnovejši predstavnik zanesljive serije HONOR X. Ta prinaša najsodobnejšo tehnologijo uporabnikom po vsem svetu. Pametni telefon odlikujejo odlične lastnosti: ultra velika baterija, sistem treh kamer, vključno z glavno kamero z ločljivostjo 50 milijonov pik (MP). Dodali so še širitev notranjega pomnilnika od 4 GB + 64 GB, kar pomeni, da so uporabniku na voljo vrste inovativnih rešitev.

Dolgotrajna baterija, ki omogoča celodnevno uporabo telefona

HONOR X6 je opremljen z baterijo kapacitete  5.000 miliamper ur[1], ki ponuja uporabnikom dovolj energije za predvajanje do 17 ur video vsebin, 18 ur brskanja po spletu ali 31 ur poslušanja glasbe[2]. Za zahtevne uporabnike je vse to mogoče le z enim polnjenjem.

Domiselno oblikovan trojni sistem kamer

Za izjemno fotografsko izkušnjo pametnega telefona HONOR X6 poskrbijo kar tri kamere, vključno z glavno kamero ločljivosti 50MP, makro kamero ločljivosti 2MP in globinsko kamero ločljivosti 2MP. Odlična kombinacija kamer omogoča uporabnikom, ki radi beležijo posebne trenutke, da lahko vsak trenutek izrazijo svojo ustvarjalnost.

Neverjetna izkušnja gledanja z napredno zaščito za oči

HONOR X8 se lahko pohvali s 6.5-palčnim[3] zaslonom HONOR FullView, ki zagotavlja neverjetno izkušnjo gledanja. HONOR X6 je opremljen tudi z naprednimi funkcijami za zaščito oči, vključno z načinom udobja za oči (Eye Comford Mode) in temnim načinom (Dark Mode), ki zagotavljata udobno izkušnjo branja, gledanja video posnetkov ali fotografij tudi po daljšem času uporabe ali v slabo osvetljenih okoljih.

Opremljen je tudi z edinstvenim načinom e-knjiga, ki ima to lastnost, da zaslon spremeni v črno belega, in tako prepreči dodatno utrujenost oči pri daljšem branju.

Brezhibna uporabniška izkušnja, več spomina in s pametnimi rešitvami

Poleg 64 GB RAM-a spomina, pametni telefon HONOR X6 prav tako podpira veliko širitev prostora za shranjevanje, celo do 1TB MicroSD[4], kar bo še posebej navdušilo uporabnike, ki imajo v napravi shranjenih veliko podatkov. 

HONOR X6 poganja Magic UI 6.0 z operacijskim sistemom Android 12. S funkcijo HONOR Share ta pametni telefon omogoča hitro brezžično prenašanje datotek preko naprav HONOR, kot so: pametni telefoni, tablice in prenosni računalniki. S funkcijo Efficient Smart Desktop uporabniki lahko prilagajajo pripomočke na začetnem ekranu in dostopajo do informacij brez odpiranja aplikacij, vse to pa dodatno povečuje učinkovitost in produktivnost.

Cena in dostopnost

HONOR X6 je zasnovan za vse, ki sledijo modnim trendom. Pri nas ga lahko dobite v dveh osupljivih barvah, polnočno črni (Midnigh Black) in oceansko modri (Ocean Blue). HONOR X6 je na voljo za nakup pri mobilnem operaterju Telemach. Priporočena cena je 189 EUR, v Telemachovem paketu Največ pa ga dobite za 5,50 EUR na mesec.


[1] Zmogljivost baterije HONOR X6  je tipična vrednost, ocenjena zmogljivost baterije pa je 4900 mAh.

[2] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega  laboratorija.  Čas uporabe lahko odstopa glede na resnično uporabo.

[3] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Zaslon je zaobljen, če pa ga merimo kot standardni pravokotnik znaša dolžina diagonale 6,5 palca ali 16,51 cm (dejanska vidna površina je nekoliko manjša).

[4] MicroSD kartice se prodajajo posebej.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem HONOR.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več