Obvestila podjetij
Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
02.11.2022 15:11
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Identifikacija pacientov in oskrbovancev s pomočjo zapestnic Zebra

Identifikacija pacienta je proces pravilnega povezovanja pacienta z ustrezno predvidenimi posegi in je ključen v celotnem kontinuumu oskrbe, ne glede na to, o kateri vrsti zdravstvene ustanove govorimo.

V kolikor obstaja tveganje, da pride do nepravilne identifikacije pacientov, lahko to predstavlja eno največjih tveganj za varnost pacientov.

Ponudba zapestnic podjetja Zebra pokriva širok spekter zahtev in obsega tako zapestnice za odrasle, kot tudi rešitve za zapestnice za otroke in nosečnice. Vsaka od teh skrbno oblikovanih rešitev podjetja Zebra, ki je pripravljena z mislijo na udobje pacienta, je namenjena racionalizaciji sprejemnih postopkov in minimizaciji človeških napak z izboljšanjem poteka dela.

Vse se začne pri zapestju – Zebra Z-Band in Laserband zapestnice

Zebra zapestnice, na katere je mogoče tiskati z direktnim termičnim tiskalnikom, ponujajo preprosto in učinkovito metodo za hitro identifikacijo pacientov z minimalnimi napori. Zebra Z-Band so bile zasnovane za tisk z na trgu vodilnimi Zebra termalnimi tiskalniki.

Druga vrsta zapestnic, ki jih ponuja proizvajalec Zebra, so zapestnice, ki so zaščitene z laminacijo in imajo daljšo življenjsko dobo. S tehnologijo direktnega tiska omogočajo hitro uvedbo rešitve za identifikacijo s črtno kodo. Hkratno tiskanje zapestnice za pacienta in nalepk za zdravstveni karton omogoča še hitrejše beleženje informacij in večjo zanesljivost pri sprejemu pacientov.

Ne glede na izbrano vrsto zapestnic podjetja Zebra, te zagotavljajo, da bo vaše zdravstveno osebje še bolj zanesljivo naredilo identifikacijo pacientov. Zapestnice izboljšujejo varnost, pomagajo zmanjšati napake in dvigajo kvaliteto oskrbe. Podatkovno podprt postopek bivanja pacienta ali oskrbovanca se začne z zapestnicami, katere je mogoče skenirati in pomagajo identificirati pacienta ali oskrbovanca od sprejema do odpusta, kakor tudi pri vsakem vmesnem postopku.

382 milijonov pacientov identificiranih z zapestnicami Zebra (samo v letu 2018)

Zebra ID zapestnice zagotavljajo pravočasno oskrbo pacientov, kar dokazuje že več kot 382 milijonov pacientov po celem svetu, ki so bili identificirani z Zebra zapestnicami za paciente samo v letu 2018. Zebra tako kot vodilna na svetu na področju zapestnic za identifikacijo pacientov ponuja najširši izbor zapestnic Z-band, ki so dokazano najtrpežnejše in enostavne za uporabo.

Vas zanima več o zapestnicah Z-band in Laserband, o možnostih tiska na zapestnice in o čitalcih podjetja Zebra, s pomočjo katerih lahko preberete črtne kode iz zapestnic. Obrnite se na podjetje Info-kod d.o.o.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
pametne zapestnice

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več