Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
16.08.2022 14:46
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagrado »Serija leta« laboratorija DataMaster je prejela linija A3 barvnih večfunkcijskih naprav Kyocera TASKalfa

DataMaster Lab je za leto 2022 izdal novo priznanje – »Nagrada za MFP serijo leta«. Njen namen je prepoznati najboljše večfunkcijske tiskalnike (MFP), ki so danes na voljo na trgu.

Nagrada za najboljšo serijo večfunkcijskih napravo leta je pomembna nagrada, saj predstavlja dodatno možnost, kako pomagati uporabnikom, da z izbiro prave opreme za svoje potrebe prehitijo konkurenco. DataMaster Lab testira opremo za tiskanje od leta 2009, njihove storitve pa so namenjene pomoči prodajnim in marketinškim ekipam. Kot poznavalci trga se zavedajo, kaj kupci potrebujejo in kako razlikovati med izdelki na trgu pisarniške opreme.

Postopek vrednotenja DataMaster Laba je podroben in v celoti temelji na analizah specifikacij in rezultatih testov iz lastnega neodvisnega laboratorija.

Vse barvne večopravilne naprave Kyocera serije TASKalfa A3 se ponašajo z visoko kakovostno zasnovo in izdelavo naprav ter enako kakovostnim intuitivnim vmesnikom.

Edward Bilson, tehnični direktor DataMaster Laba, je izjavil: “Kyocerina najnovejša serija TASKalfa je nastala iz temeljitega preoblikovanja že uspešnega izdelka. Naprave izžarevajo visoko kakovost izdelave in zanesljivost – od bobna z dolgo življenjsko dobo, zunanjosti brez kablov, do predalov z mehkim zapiranjem.”

Več na www.xenon-forte.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več