Računalništvo, telefonija
30.10.2019 14:09
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova linija pametnih ur Moto 360 je tu

Nova linija pametnih ur Moto 360 je tu
Nova linija pametnih ur Moto 360 je tu

Razkrili so tretjo generacijo pametnih ur Moto 360, štiri leta po predstavitvi druge generacije in pet let po izvirniku, le da novost zdaj prihaja iz podjetja eBuyNow in ne iz Motorole.

Naprava tretje generacije deluje na Googlovi platformi Wear OS, poganja pa jo platforma Qualcomm Snapdragon Wear 3100 – podobno kot številne najnovejše Fossilove pametne ure. Tako kot v izdelkih Michaela Korsa imajo omenjene na voljo 1 GB sistemskega pomnilnika in 8 GB prostora za shranjevanje.

Okrogel zaslon AMOLED je za razliko od originalne pametne ure Moto 360, ki ima popolnoma raven zaslon, nameščen na vrhunsko trdno ohišje, njen zaslon pa se nikoli ne izključi (Always On). Na voljo bodo tri možnosti, barva rožnatega zlata, jeklena siva in fantomska črna z usnjenimi in silikonskimi paščki.

Kot pri vseh pametnih urah bomo lahko pri Moto 360 uporabljali Googlovo storitev Fit z beleženjem fizične aktivnosti, prav tako pa bomo lahko plačevali z Google Pay. Razveseli nas nadzor bitja srca in dva akcijska gumba na strani ure, s katerima nadzorujemo funkcije enostavneje in hitreje.

Pravijo, da bo baterija nove ure Moto 360 zdržala ves dan, če pa bo njeno stanje preslabo, bo kazala le čas. Na voljo je sicer možnost hitrega polnjenja, kar pomeni, da lahko baterijo od 0 do popolne napolnjenosti napolnimo v eni uri.

Pametna ura Moto 360 bo na voljo za slabih 350 ameriških dolarjev. Kupili jo bomo lahko od decembra dalje. Kdaj bo na voljo pri domačih trgovcih še ni znano, pričakujemo pa, da še pred novim letom ali najkasneje na začetku leta 2020.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več