Mobilni telefon LG G4 H815 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Senzor barvnega spektra

Napredni fotoaparat dopolnjuje senzor barvnega spektra. Senzor povečuje natančnost barv na fotografiji tako, da izmeri svetlobne vrednosti in na tak način prilagodi nastavitev beline in ton bliskavice ter tako omogoči, da so posnete fotografije izjemno dober približek temu, kar vidi oko. S senzorjem barvnega spektra ne bo rdeča nikdar videti kot svetlo oranžna ali bela kot bledo rumena!

Posebni efekti

Z G4 lahko posnamete fotografije s posebnimi efekti. Preizkusite možnost snemanja obrisov poti svetlobe!

Ročne nastavitve fotoaparata

Vsak trenutek lahko spremenite v umetniško fotografijo tako, da ročno nastavite parametre fotoaparata za profesionalne posnetke. Lahko uravnavate svetlobo, hitrost zaslonke oziroma nastavite fotoaparat za pogoje s slabšo osvetljavo.

Sprednji fotoaparat 8 MP

Za popolne selfije je telefon opremljen s sprednjim fotoaparatom 8 MP. Posnete fotografije so visoke kakovosti, na voljo je tudi priročna in zabavna funkcija, ki sproži fotoaparat za fotografiranje enega ali serije selfijev s stiskom dlani v pest.

5,5 inčni zaslon IPS Quantum

Zaslon IPS Quantum se lahko pohvali z izjemnim kontrastom, pristnimi in jasnimi barvami ter podrobnostmi, ki jih do sedaj vaše oko ni zaznalo. Dozdevalo se vam bo, da se lahko predmeta na sliki dotaknete. Tehnologija »In-cell Touch« povečuje odzivnost na dotik in vidljivost tudi pri močnejši sončni svetlobi.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem VAMA VT D.O.O. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več