Petmesečni tečaj joge – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Tečaj ponuja sistematično in postopno učenje elementov hatha joge: telesni položaji (asane), dihalne tehnike (pranajame), energijske tehnike (bande), tehnike umirjanja uma (afirmacije, mantre) in tehnike sproščanja in meditacije.

Za program Hatha joge je značilna uporaba različnih pripomočkov: trakovi, kvadri, valjaste blazine (bolster) in odeje, ki zagotavljajo boljše napredovanje, varnejšo izvedbo in močnejše učinke jogijskih tehnik.

Za razliko od ostalih stilov hatha joge (npr. vinjasa joga) vsebuje malo manj dinamičnih elementov in temelji na tradicionalnem pristopu, kar pomeni tudi zadrževanje asan (op. večji učinek na delovanje organov, povečevanje vzdržljivosti in gibljivosti…) poleg izvedbe asan je več izvajanje pranajam (dihalnih tehnik) in tehnik sproščanja.

In še nekaj: hatha joga ne pomeni dolgočasno zadrževanje asan. Vsaka ura vsebuje nekaj dinamičnih in nekaj statičnih elementov, vseskozi pa se tehnike povezujejo s pravim zavedanjem diha in uma.

Program tečaja Hatha joga je zasnovan sistematično, se nadgrajuje in poglablja, ter vam ponuja najboljši temelj za samostojno domačo prakso joge. Vsako leto vas obdarimo z gradivom in priporočili kako razviti lastno domačo prakso.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z podjetjem Sadhana d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več