Program CyberLink PowerDVD 8

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
CyberLink PowerDVD 8 Ultra
  • Podpora standardom in formatom za zvok in video visoke ločljivosti, med drugim tudi za format AVCH in diske Blu-ray.
  • Funkcija Pure Home Theater Audio omogoča uporabnikom uživanje v neprimerljivi jasnosti in čistosti zvoka na njihovem avdiu sistemu za večkanalni prostorski zvok 7.1 ali prenosnem računalniku.
  • Funkcija Movie Collection je namenjena zbiranju informacij o filmih in sinhronizacijo teh podatkov z računom MoovieLive.
  • S funkcijo Movie Remix lahko uporabniki ustvarijo lastne »zgodbe« s pomočjo njihovih priljubljenih DVD-filmov, pri čemer lahko spreminjajo vrstni red scen, dodajo dialoge in komentarje, podnapise in različne zaslonske učinke.
  • MoovieLive.com je nova spletna skupnost za uporabnike programske opreme PowerDVD, ki jim omogoča izmenjavo komentarjev in remiksov, objavo ocen filmov in iskanje prijateljev s podobnim filmskim okusom.
Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Xenon forte d.o.o. (več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več