Obvestila podjetij
20.12.2010 10:38
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Robert Trnovec prevzel upravljanje področja zunanjega izvajanja storitev v skupini S&T

Robert Trnovec, predsednik uprave S&T Slovenija, bo s 1. januarjem 2011 prevzel vodenje področja zunanjega izvajanja storitev v skupini S&T. Prav zunanje izvajanje storitev je eno ključnih strateških področij za skupino S&T, ki bo svoje aktivnosti na trgu zunanjega izvajanja še okrepila.
Robert Trnovec prevzel upravljanje področja zunanjega izvajanja storitev v skupini S&T
Robert Trnovec prevzel upravljanje področja zunanjega izvajanja storitev v skupini S&T

Zgledno vodenje družbe S&T Slovenija in njeni uspehi na področju zunanjega izvajanja storitev IT v regiji so tričlansko vodstvo skupine S&T prepričali, da je Robert Trnovec, predsednik uprave S&T Slovenija, pravi človek za pripravo in upravljanje strategije zunanjega izvajanja storitev za celotno skupino.

“Robertova glavna naloga bo priprava in izvajanje napredne strategije zunanjega izvajanja storitev v skupini S&T. Gre za izjemno sposobnega posameznika, zato verjamemo, da bo še naprej odlično opravljal tudi delo predsednika uprave S&T Slovenija,” je povedal direktor poslovanja v skupini S&T Peter Sturz.

Med strateškimi usmeritvami poslovanja skupine S&T ima zunanje izvajanje veliko težo, saj gre za hitro razvijajoče se področje z velikim potencialom rasti. Cilj skupine S&T je ustvariti okoli polovico prihodkov iz naslova dolgoročnih pogodb za upravljanje podatkovnih centrov, delovnih mest ter poslovnih uporabnikov. Velik poudarek prihodnjega poslovanja bo tudi na razvoju poslovnih aplikacij in storitev, ki bodo delovale v računalniških oblakih, torej na oddaljeni infrastrukturi.

“V čast mi je, da mi je bila zaupana tako pomembna naloga. Skupina S&T velja za zaupanja vrednega partnerja na področju zunanjega izvajanja storitev IT, z uresničevanjem nove strategije na tem področju pa bomo ponudbo storitev še dodatno oplemenitili in razširili,” je dejal Robert Trnovec.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več