Telefonija
13.02.2007 08:31

Deli z drugimi:

Share

Mobilna TV in Nokia N77


TV vedno in povsod.

Družba Nokia je predstavila multimedijski računalnik Nokia N77, ki v privlačni in kompaktni obliki ob popolni funkcionalnosti palete Nokia Nseries ponuja še optimizirano mobilno TV izkušnjo. Zahvaljujoč modelu Nokia N77, najnovejši pridobitvi palete Nokia Nseries z vgrajenim DVB-H sprejemnikom, imajo sedaj operaterji na voljo še več naprav za nadaljnji razvoj platform predvajanja mobilne TV, kar jim omogoča, da pritegnejo še več naročnikov. Zahvaljujoč modelu Nokia N77 je sedaj televizija, kakršno gledalci poznajo iz lastne dnevne sobe, na voljo v majhni, čudovito oblikovani napravi, ki jo lahko zmeraj prenašajo s sabo.

Pa poglejmo kaj sledi


Nokia N77

Namenska TV tipka na napravi Nokia N77 omogoča neposreden dostop do sveta DVB-H televizije. Zapomni si celo zadnji kanal, ki ste ga gledali, preden ste televizijo ugasnili. Prav tako lahko nastavite opomnik, da vas opozori na začetek vaše priljubljene oddaje, ki si jo lahko ogledate z enim pritiskom na tipko. Z uporabo programskega vodiča mobilne TV aplikacije si lahko ogledate spored do sedem dni vnaprej, brskate med TV kanali, po želji nakupujete nove kanale in izbirate TV spored, ki se vam zdi najzanimivejši.
Z uporabo vgrajenih interaktivnih storitev, kot je npr. SMS-glasovanje za naslednji predvajani glasbeni video spot, ni težko doseči, da se sliši tudi vaš glas. Izrabite lahko tudi možnost 30-sekundnega ponovnega predvajanja posnetka in nadaljujete z gledanjem žive TV po njem.

Vaša glasba na vaš način
S pomnilnikom velikosti do 2 GB in vgrajenima stereo zvočnikoma Nokia N77 omogoča tudi odlično mobilno glasbeno izkušnjo. V pomnilniku naprave je na voljo dovolj prostora za do 1.500 skladb. Zahvaljujoč podpori formatom MP3, AAC, AAC+, eAAC+ in WMA, vam ne bo ušla nobena pesem. Za večjo kakovost zvoka napravo preprosto povežite z ušesnimi slušalkami iz prodajnega paketa ali pa uporabite avdio adapter Nokia s standardnim 3,5-mm vtičem za povezavo z združljivimi slušalkami.

Mnogo več kot zgolj zabava
S praktično vsemi aplikacijami, ki jih pričakujete od pravega multimedijskega računalnika iz palete Nokia Nseries, vključno z digitalno kamero z ločljivostjo 2 milijona pik (1.600*1.200 točk), Nokia N77 predstavlja veliko več kot zgolj živo TV – gre za ključ do celotnega sveta multimedijskega sveta. Pri delu ali pri zabavi boste pod privlačno zunanjostjo našli vse, kar potrebujete. Z modelom Nokia N77, zasnovanim za uporabo v omrežjih 3G (UMTS 2.100 MHz), EDGE in GSM (900/1800/1900 MHz), boste z uporabo elektronske pošte, koledarja in seznama opravkov svoj dan uspešno obvladovali tudi na poti.

O paleti Nokia Nseries
Paleta Nokia Nseries predstavlja serijo visoko zmogljivih multimedijskih računalnikov, ki z združevanjem najnovejše tehnologije, elegantne oblike in enostavne uporabe omogoča neprimerljivo mobilno multimedijsko izkušnjo. Zahvaljujoč izdelkom iz palete Nokia Nseries lahko uporabnik uživa v zabavi, dostopa do informacij ter ustvarja in deli fotografije in video posnetke kjerkoli in kadarkoli s pomočjo ene same naprave.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več