Življenjski slog
Varnost
02.03.2022 12:03

Deli z drugimi:

Share

Merilec elektromagnetnega sevanja za manj kot 30 evrov

Zakaj bi potrebovali merilec elektromagnetnega sevanja? Če za trenutek odmislimo zares ugodno ceno, elektromagnetna polja so povsod okoli nas, vendar so nevidna za človeško oko. Najdemo jih v naših domovih, na delovnem mestu, bolnišnici in podobno. Število elektromagnetnih polj se povečuje, prav tako naša izpostavljenost do različnih valovanj. Bi vas moralo skrbeti za zdravje? V večini primerov ne, vseeno pa ne škodi, če se želite prepričati, kakšno je stanje elektromagnetnega sevanja v vašem domu ali okolici. Za to boste potrebovali merilec elektromagnetnega sevanja KKMOON, ki ga lahko dobite na TEJ POVEZAVI za ugodnih 26,17 evrov. Če pa uporabite akcijsko kodo KKMOON328, pa boste dobili še dodaten popust v vrednosti 1,84 evra.

Merilec elektromagnetnega sevanja: ključne značilnosti

KKMOON merilec elektromagnetnega sevanja testira električno sevanje in oddajanje magnetnega polja, da lahko doseže optimalne rezultate meritve. Uporablja se za testiranje in nadziranje stanja elektromagnetnega sevanja v zaprtih prostorih in na prostem. Opremljen je z vgrajenimi senzorji elektromagnetnega sevanja, ki lahko po obdelavi s krmilnim čipom prikažejo vrednost sevanja na LCD digitalnem zaslonu.

Merilna naprava za sevanje lahko istočasno zazna električna in magnetna polja okoli vas, kar vam omogoča, da dobite vpogled v dve pomembni vrednost v enem testu. Vgrajena dvojna alarmna funkcija (svetlobna in zvočna) vas bo opozorila, ko bo vrednost sevanja presegla priporočeno varnostno vrednost. Tri barve vas bodo opozarjale na trenutna stanja magnetnih polj: varno, alarmantno, izogibanje.

LCD zaslon ima vgrajeno funkcijo HOLD. Na kratko pridržite gumb za vklop/izklop. Trenutna vrednost se bo zaklenila na zaslonu, če želite nadaljevati z meritvami, ponovno pritisnite gumb za vklop. Zaradi prenosne zasnove boste lahko merilec elektromagnetnega sevanja imeli vedno blizu in pripravljenega za uporabo.

Merilno napravo za sevanje lahko uporabljate za spremljanje elektromagnetnega sevanja v hiši, stanovanju, pisarni, industrijskih lokacij, mobilnih naprav, računalnikov, televizorjev, hladilnikov in podobno. Vse kar potrebujete storiti, je, da kliknite na TO POVEZAVO, kjer vam bo prodajalec merilno napravo poslal iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
merilec elektromagnetnega sevanja


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več