Računalništvo, telefonija
25.01.2019 20:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosni projektorji za vsak prostor

.. Projektorji so eden izmed stalnih spremljevalcev izobraževanj, pa tudi poslovnih sestankov ..
Canon LV-WX300USTi
Canon LV-WX300USTi

Le redko se zgodi, da vidimo predavalnico ali sejno sobo brez projektorja. Tako predavateljem kot slušateljem so v veliko pomoč pri prenašanju in razumevanju snovi, v sejnih sobah pa je bila že marsikatera ideja predstavljena prav s pomočjo projektorja. A tudi projektorji se med seboj zelo razlikujejo, in ko govorimo o kakovosti, so Canonovi projektorji zagotovo med vodilnimi.

Kompakten, skoraj za v žep

Canon LV-WX310ST je prenosni projektor za kratke razdalje. Je lahek, kompakten in zagotavlja svetle širokozaslonske slike pri kratkih razdaljah. Podpira povezavi HDMI in MHL, opremljen pa je tudi z mrežnimi vrati. Je prilagodljiva izbira visoke kakovosti za tiste, ki iščejo ugoden projektor. Z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 svetlobnih pik) in razmerjem prikaza 16:10, svetlostjo 3100 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000:1 prikazuje živahne barve in globoke črne odtenke. Projicirali boste lahko na primer 2,5 metra veliko sliko z razdalje le 1,22 metra. Prikazoval bo osupljive slike v skoraj vseh okoliščinah. Glede na to, da je govora o prenosnem projektorju, omenimo še njegovo težo – 2,8 kilograma. Tako ga boste z lahkoto prenašali iz prostora v prostor.

Projektor LV-X310ST je prav tako prenosni projektor za kratke razdalje. Zaradi zanesljivega delovanja in nizkih stroškov lastništva je idealen za tiste, ki iščejo ugoden nakup. Projektor Canon LV-X310ST je idealen za organizacije, ki potrebujejo projektor na kratke razdalje vrhunske kakovosti in odlične vrednosti za svojo ceno. Projiciral bo ostre slike v izvorni ločljivosti XGA (1024 x 768 slikovnih pik). Prav tako se ponaša s svetlostjo 3100 lumnov in kontrastnim razmerjem. 10.000:1. 2,5 metra veliko sliko bo lahko projiciral z razdalje 1,5 m, torej bo potreboval nekoliko večjo razdaljo od predhodno opisanega projektorja LV-WX310ST. Težo si deli z nekoliko zmogljivejšim bratom. Prav tako podpira povezavi HDMI in MHL, opremljen pa je tudi z mrežnimi vrati.

Majhen prostor? Ni problema

Če potrebujete projektor za izjemno kratke razdalje, je tu kompakten prenosni projektor LV-WX300UST. Prav tako je preprost za uporabo in zagotavlja izvorno ločljivost WXGA. Idealen je za projiciranje svetlih, jasnih širokozaslonskih slik v majhnih sejnih sobah ter učilnicah. Projicira ostro, jasno 100-palčno oziroma 254-centimetrsko sliko z razdalje samo 44,5 cm. Če je projektor nameščen na steno, ga predavatelj lažje upravlja in slike ne zakriva s telesom, poleg tega pa preprečuje pojav senc na zaslonu. Težak je le 5 kilogramov, kar je za takšen projektor malo. Tako ga boste z lahkoto prenašali iz prostora v prostor. Je popoln partner za poslovne in izobraževalne ustanove, kjer projektorje potrebujejo v številnih majhnih sejnih sobah. Prepričal vas bo še s svetlostjo 3000 lumnov in dvema vhodoma HDMI. Vgrajena omrežna vrata RJ-45 omogočajo oddaljeno nadzorovanje in upravljanje ter podpirajo standard Crestron Connected.

LV-WX300USTi je še zadnji v vrsti Canonovih projektorjev, ki jih bomo predstavili. Prav tako je to kompakten prenosni projektor za izjemno kratke razdalje z izvorno ločljivostjo WXGA in interaktivnimi funkcijami. Zadeva je zelo podobna prej opisanemu LV-WX300UST, le da ta premore tudi interaktivne funkcije, med drugim tudi programsko opremo za risanje. Pri prikazovanju slik na zaslonu lahko uporabljate največ 4 pisala IR (2 priloženi) ali se z izbirnim modulom za dotik s prsti po zaslonu pomikate s prstom. S tem bodo poslušalci v učilnici ali pisarni lahko še bolj sodelovali.

Omeniti velja še posebno promocijsko akcijo – 3-letno garancijo na žarnico. Kaj vključuje? Dobavo nove žarnice za zamenjavo okvarjene (največ tri nove žarnice v treh letih) ter brezplačno dostavo nove žarnice na naslov, ki ga je posredoval kupec. V izogib kakršnem koli dvomu: promotor Canon ne zagotavlja servisne službe za fizično zamenjavo žarnice, garancijo pa uveljavljate z računom.

Ponudbo in več podatkov o omenjenih izdelkih lahko najdete na spletni strani www.teksel.si, kjer vam bodo tudi z veseljem svetovali.

Več specifikacij o omenjenih projektorjih tudi na spodnjih povezavah:


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več