Računalništvo, telefonija
07.12.2018 11:08
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Soba pobega Escape coin – za ljubitelje izzivov in ugank

Lahko vam zaupamo, da je čas v sobi vsem tekel zelo hitro, vsi pa vemo, da čas teče hitro, ko se zabavamo.
Lahko vam zaupamo, da je čas v sobi vsem tekel zelo hitro, vsi pa vemo, da čas teče hitro, ko se zabavamo.

Nova soba pobega Escape coin v Ljubljani nas ni razočarala. Iz nje se je ekipa Računalniških novic vrnila polna vtisov in konec koncev zadovoljna, da je rešila svojega najboljšega prijatelja Leona.

“Leon je študent Fakultete za računalništvo in informatiko, nadpovprečno inteligenten, z nekaj osebnostnimi hibami. Je paranoičen, zmeden.” Tako se je začela naša pustolovščina v novi sobi pobega Escape coin v Ljubljani. “Leon živi v svojem svetu. Obogatel je z vlaganjem v kriptovaluto Escape Coin. Kode za dostop do svojega premoženja je skril v stanovanju v študentskem Kampusu … Nato je izginil, mi pa smo mu morali kode dostaviti na varno lokacijo. V svoji sobi nam je pustil namige, ki smo jih morali razvozlati, preden bi v njegovo hišo vdrli tatovi.”

S takšno popotnico so nas, ekipo Računalniških novic, “vrgli” v njegovo sobo. Nova soba pobega Escape coin v Ljubljani stoji v študentskem Kampusu. Je vse, kar si lahko zaželi ljubitelj izzivov in ugank. Tako kot obljublja, nudi 60 minut super zabave in napenjanja možganov celotne ekipe. Kot že rečeno, smo se znašli v Leonovi sobi, polni zaklenjenih predalov in njegovih osebnih stvari, za katere ne veš, ali so tam z namenom in jih boš lahko uporabil za rešitev vrste ugank ali ne. Če povemo kaj več, utegnemo uničiti zabavo ob vašem obisku Escape coina. Lahko vam zaupamo le, da je čas v sobi vsem tekel zelo hitro, vsi pa vemo, da čas teče hitro, ko se zabavamo. Če bi se tudi sami radi preizkusili v reševanju študenta Leona, boste vse potrebno našli na spletni strani http://www.escapecoin.si/, kjer si lahko preberete celotno Leonovo zgodbo in rezervirate svoj termin.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več