Računalništvo, telefonija
16.12.2006 15:55

Deli z drugimi:

Share

Nova evropska kartografija za Garmin GPS navigacijske naprave


Z Garminom po celi Evropi.

S pomočjo Garmin satelitske navigacije lahko sedaj bolje raziskujemo Evropo. Novi “City Navigator Europe NT različica 9” je bil pravkar lansiran na trg in vsebuje 32 držav zahodne in vzhodne Evrope.

Španija ima temeljito pokritost, ki vključuje Andoro, Balearske in Kanarske otoke. Celotna kartografija prav tako vključuje Portugalsko, Poljsko in Irsko.

Dodana oz. izboljšana je kartografija za vzhodno Evropo. Za Češko so izboljšane podrobnosti za širše področje, medtem ko so pokrita večja mesta na Slovaškem, Madžarskem ter na Hrvaškem, v Sloveniji, Romuniji, Bolgariji, Estoniji, Latviji in Litvaniji.

“Najnovejša nadgradnja daje tistim, ki potujejo po Evropi poslovno ali turistično še večje zaupanje, da odkrivajo nove kraje,” zatrjuje EMEA Cartography Product Manager za Garmin, Laura Tomei. Kartografija dopolnjuje več sto novih interesnih točk (POI), ki pomagajo uporabniku poiskati restavracije, hotele, bencinske črpalke in veliko več, kamorkoli je namenjen.

Nova kartografija je idealna za Garminovo najbolj priljubljeno nüvi serijo osebnih navigacijskih naprav, ki so ozki in prenosni, dovolj majhni, da jih da uporabnik v žep, medtem ko se sprehaja po mestu ali enostavno priklopi nüvi v avtu, kjer se navigacija lahko nadaljuje.

“City Navigator Europe NT različica 9” vsebuje več kot 7 milijonov kilometrov cest in več kot milijon interesnih točk kot so turistične atrakcije, restavracije, informacije o parkirnih mestih. Podatke je omogočil NAVTEQ, ki je poznan v svetovnem merilu po vrhunski kvaliteti in izjemno natančni kartografiji.

Večja pokritost je dostopna pri novih izdajah Garmin nüvi in StreetPilot navigacijskih napravah, medtem ko bo nadgradnja dostopna v obliki DVD-ja obstoječim Garmin uporabnikom po znižani ceni $75 + DDV. “City Navigator Europe NT različica 9” bo prav tako dostopen na SD in mikro SD pomnilniški kartici. Dodatne informacije za nadgradnje bodo dostopne na www.garmin.si do konca decembra 2006.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več