Računalništvo, telefonija
14.02.2018 10:24

Deli z drugimi:

Share

Ultra mobilni poslovni projektor EPSON EB-1795F

Ultra mobilni poslovni projektor EPSON EB-1795F
Ultra mobilni poslovni projektor EPSON EB-1795F

Ta ultra mobilni projektor je popolna izbira za osebe, ki so neprestano na poti in imajo redne predstavitve v prostorih strank. Ponuja zmagovalno kombinacijo ultra tanke oblike in lahke zasnove, izjemne kakovosti slike ter naprednih funkcij. S tradicionalno žično in vgrajeno brezžično povezljivostjo, preprosto ter hitro namestitvijo in številnimi naprednimi funkcijami je projektor idealno orodje za dodelane predstavitve.


Prava prenosnost

Z ultra tanko in lahko zasnovo je ta projektor popolna izbira za osebe, ki so na poti. Priložena je torbica za prenašanje, projektor pa lahko preprosto pospravite tudi v običajno torbo za prenosni računalnik.

Preprosta nastavitev

Funkciji za samodejni navpični in vodoravni trapezni popravek ter “Screen Fit” omogočata, da projektor preprosto namestite praktično kjerkoli. Kratko projekcijsko razmerje omogoča, da projektor projicira veliko sliko s kratke razdalje, tako da lahko vsi udeleženci predstavitve sedijo za projektorjem, saj sprednji izpuh odvaja toploto stran od njih. Funkcija “Auto Power On” vklopi projektor, ko zazna vhodni signal, s funkcijo NFC pa lahko projektor preprosto povežete z mobilnimi napravami prek vgrajene brezžične povezave.

Povezljivost in prilagodljivost

Projektor EB-1795F standardno vključuje možnost brezžične povezave, ki vam omogoča večjo svobodo in prilagodljivost. Funkcija NFC omogoča enostavno povezovanje projektorja s pametnim telefonom ali tablično napravo s sistemom Android, kot tudi brezžično projiciranje prek aplikacije iProjection. S podporo za MHL je mogoče enostavno prikazati visokokakovostno video in avdio vsebino iz mobilnih naprav, medtem ko te istočasno polnite.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INOVATIO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INOVATIO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INOVATIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35