Digitalizacija
Poslovne rešitve
14.12.2021 16:01
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson Remote Services prejel nagrado za izjemno storitveno orodje

Nagrada potrjuje trajnostne ukrepe podjetja, ki z rešitvijo za upravljanje na daljavo dosega višjo učinkovitost poslovanja.
Organizacija Keypoint Intelligence je Epsonovo rešitev Epson Remote Services (ERS) za zagotavljanje storitev na daljavo nagradila z nagrado Buyers Lab (BLI) Pick Award 2022.
Organizacija Keypoint Intelligence je Epsonovo rešitev Epson Remote Services (ERS) za zagotavljanje storitev na daljavo nagradila z nagrado Buyers Lab (BLI) Pick Award 2022.

Trajnostno naravnani ukrepi so na vrhu prioritet podjetij. Epson že 18 mesecev razvija rešitve za dvig učinkovitosti podjetij in manj posredovanj na lokacijah strank. Organizacija Keypoint Intelligence je Epsonovo rešitev Epson Remote Services (ERS) za zagotavljanje storitev na daljavo nagradila z nagrado Buyers Lab (BLI) Pick Award 2022.

Epsonova programska oprema ERS, ki je bila predstavljena leta 2020, ponuja rešitve za storitve na daljavo za ponudnike storitev avtomatizacije pisarniških okolij, kar pomaga izboljšati upravljanje in učinkovitost flote poslovnih brizgalnih tiskalnikov.

Ta brezplačna programska oprema, ki omogoča oddaljeno diagnostiko in odpravljanje težav, zmanjšuje zahteve po storitvah na lokaciji podjetij in zagotavlja višje stopnje uspešnosti prvega popravila, pomaga zmanjšati stroške storitev in zmanjšati čase izpadov oziroma nedelovanja tiskalniških naprav. Prav tako zmanjšuje zahteve po obiskih servisnih tehnikov in vpliv njihovih službenih poti na okolje.

»Navdušeni smo, da je Keypoint Intelligence prepoznal številne koristi rešitve Epson Remote Services in ji podelil nagrado BLI Pick,« pravi Ana Bajagić vodja marketinga za regijo Balkan v podjetju Epson in dodaja: »Ta rešitev omogoča prav tisto, kar si želi veliko organizacij – zmanjšanje nepotrebnih vplivov na okolje, poenostavitev poslovanja in zmanjšanje stroškov. Ta nagrada je dokaz, da je ERS uspešno dosegel vse našteto.«

»Podjetja nenehno iščejo ‘boljši, hitrejši, cenejši’ način dela. Vedno se sprašujejo: ‘Kako lahko naredimo več z manj? Kako smo lahko boljši od konkurence?’ Za mnoge je odgovor na ti vprašanji – in številna druga – digitalna preobrazba,« je povedal Lee Davis, pomočnik direktorja oddelka programske opreme/skenerjev v Keypoint Intelligence, in zaključil: »Letošnje zmagovalne rešitve izstopajo iz različnih razlogov, kot so funkcije za izboljšanje produktivnosti, enostavna uporaba, izjemna vrednost in drugi ključni atributi.«

Več o tem na spletni strani epson.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
delo od doma Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več