Telefonija
18.05.2006 11:36

Deli z drugimi:

Share

Najmanjši mobilnik iz palete Nokia Eseries


Nokia E50

Nokia je danes predstavila mobilnik Nokia E50, ki dopolnjuje paleto poslovnih mobilnikov Nokia Eseries. Mobilnik je namenjen poslovnim ljudem in podjetjem, saj jim ponuja številne glasovne in podatkovne funkcije in široke možnosti uporabe elektronske pošte. Zaposlenim omogoča kadarkoli in kjerkoli dostop do telefonije in poslovnih aplikacij v podjetju.

Klasično oblikovan telefon Nokia E50 je majhen in eleganten, zato je namenjen ljudem, ki uporabljajo isti telefon za delo in prosti čas. Mobilnik ima prednaložene poslovne aplikacije, napredne glasovne in klicne funkcije in možnost, da ima uporabnik dve telefonski številki v enem samemtelefonu; prav tako pa ponuja številne možnosti za zabavo: glasbeni predvajalnik, ki podpira format MP3, in opcijsko kamero z ločljivostjo 1,3 milijona pik, ki je spravljena v diskretni kovinski embalaži.

Mobilnik E50 temelji na tretji različici platforme S60 in operacijskem sistemu Symbian. Podpira vse najbolj uporabljane rešitve za mobilno pošto, med njimi tudi Nokia Intellisync Wireless Email, BlackBerry Connect, Visto Mobile, Altexia in Mail for Exchange. Mobilnik E50 je najtanjši štiripasovni (EGSM 850/900/1800/1900) mobilnik iz palete Eseries, ki podpira telefonske klice in ostale funkcije v omrežjih GSM po vsem svetu. Zmogljivost baterije je izjemna za tako majhen telefon, saj čas pogovora dosega šest ur.

Večja produktivnost zaposlenih in zmanjševanje stroškov


Nokia Eseries

Tako v pisarni kot na poti mobilnik Nokia E50 deluje kot običajni pisarniški telefon, saj ponuja vse funkcije, ki smo jih vajeni pri običajnih telefonih. Poslovne glasovne rešitve omogočajo enostavno integracijo z obstoječo infrastrukturo (PBX). Rešitev, ko je na primer Mobile Least Cost Routing, omogoča podjetjem varčevanje pri mednarodnih klicih, tako da preusmeri mobilni klic prek koprorativne centale PBX. Podjetja, ki uporabljajo storitve Avaya one-XTM lahko mobilnik E50 neposredno povežejo v korporativno telefonsko omrežje.

Mobilnik E50 ima prednaložene poslovne aplikacije, ki omogočajo večjo produktivnost zaposlenih. Aplikacija Nokia Team Suite, ki je del ponudbe Nokia Office Tools, poskrbi za enostavnejše konferenčne klice in storitev PG (Push-to-Talk) znotraj izbranega kroga uporabnikov. Nov mobilnik ponuja tudi možnost hitrega iskanja po podatkih, kot so kontakti, elektronska pošta in sporočila. Priponke, ki jih uporabnik prejme z elektronsko pošto, je mogoče hitro in enostavno pregledovati s pregledovalnikom Quickoffice.

Varnost in zaščita
Rešitev Intellisync Device Management, ki jo ponuja Nokia, omogoča daljinske nastavitve brez dodatno naložene programske opreme pri napravah, ki podpirajo OMA DR, kot so mobilniki iz palete Eseries.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več