Računalništvo, telefonija
10.08.2016 17:26
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novost pri Zebri: prostoročni mobilni računalnik WT6000

Pameten? Ja. Ura? Ne. To je Zebrin nov android terminal WT6000, ki prinaša nove prodajne priložnosti in učinkovito alternativo klasičnemu mobilnemu računalniku.
Zebra terminal WT6000
Zebra terminal WT6000

V svetu internetne prodaje hitra dostava postaja praktično nuja za podjetja. Kupci na spletu naredijo veliko manjših naročil, naročujejo kolikor hočejo in kadar hočejo.

Vse te zahteve kupcev za skladišča pomenijo, da morajo biti izdelki spakirani in pripravljeni za dostavo izredno hitro. Vsak dan je potrebno odpremiti zelo veliko število naročil, brez postora za napake, saj te lahko hitro rezultirajo v izgubo stranke.

Zebrin nov terminal WT6000 je ergonomsko oblikovani prostoročni računalnik za zapestje, ki je odličen za vsako skladišče. Ima IP65 certifikat za ohišje in zaslon multi-touch zaslon, odporen na praske (3.2 ”). Z novim sistemom vgradnje in prstnih skenerjev RS6000 / RS4000 lahko zlahka dosežete udobno prostoročno strojno rešitev za maksimalno produktivnost v vašem skladišču.

Industrijska robustna zasnova z večjim zaslonom zagotavlja maksimalno izkoriščenost v najzahtevnejših okoljih. Rezultat? Maksimalno udobje. Maksimalna trajnost. Najvišja produktivnost.

Za več informacij se obrnite na podjetje Info-kod d.o.o. http://www.info-kod.si/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več