Računalništvo, telefonija
03.06.2014 17:41

Deli z drugimi:

Share

7 razlogov zakaj bi uporabljali spletno orodje za organizacijo dogodkov

Razmišljate o organizaciji dogodka ali izobraževanja? Nimate veliko časa, da bi se posvetili njihovi organizaciji, vendar si dogodek želite vseeno izpeljati zelo strokovno s čim manj porabljenega časa za upravljanje podrobnosti dogodka?
7 razlogov zakaj bi uporabljali spletno orodje za organizacijo dogodkov
7 razlogov zakaj bi uporabljali spletno orodje za organizacijo dogodkov

Ste se odločili za promocijo vašega dogodka preko elektronske pošte in telefonskega marketinga? Morda boste celo ustvarili elektronsko prijavnico, jo objavili tudi na vaši spletni strani, da jo stranke izpolnejo elektronsko ali pa izpolnjeno pošljejo nazaj po faksu. Za začetek boste prejeli nekaj klicev za dodatne informacije, vprašanja po e-pošti.

Za vse te klice, e-sporočila boste porabili nekaj časa za podrobnejšo razlago in odgovore. Prejemati začnete izpolnjene prijavnice po faksu, e-mailu, celo telefonu, … Vse te informacije je potrebno združiti v eno razpredelnico, vse te naloge in obveznosti, pa vam vzamejo kar veliko časa in energije kajne?

Začne se vam porajati vprašnje: » Ali obstaja bolj učinkovit in hitrejši način za upravljanje podrobnosti dogodka?«

Seveda, tukaj je rešitev! Storitev IDE.konferenca je zasnovana kot online aplikacija, ki omogoča: vnos prijavljenih, akreditiranje udeležencev, kontrolo vstopa, evidenco prisotnosti, sledenje prisotnosti udeležencev, online ali offline delovanje, neposredni zajem slikanja “live capture”, potisk akreditacij na licu mesta, sprotno spremljanje podatkov/dovoljenj udeležencev, izvedbo zaključnega poročila prisotnosti udeležencev, …

Osredotočite se na tisto, kar je najbolj pomembno Programska orodja zaupravljanje dogodka so namenjena, da bi proces organizacije dogodka pospešili in ga opravili v čimkrajšem možnem času z čim manj stroški, vi pa imate čas, da se osredotočite za bolj zahtevne projekte.

Ampak to je samo ena korist. Obstaja jih več. Storitev IDE.Konferenca reši številne izzive, s katerimi se soočajo načrtovalci dogodkov.

Več si lahko preberete na TUKAJ >>.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku