Računalništvo, telefonija
12.09.2008 09:00

Deli z drugimi:

Share

5. PANTHEON konferenca 2008

V podjetju Datalab d.d. bodo tudi letos, že petič zapored, pripravili Pantheon konferenco. Tokrat bodo izvajali kar dve konferenci. Za slovenske obstoječe in potencialne uporabnike ter poslovne partnerje se bo odvijala 2. in 3. oktobra v Portorožu, štirinajst dni kasneje, to je 16. in 17. oktobra, pa še v Brčkem (BIH), kjer se bodo srečali predstavniki podružnic podjetja Datalab in njihovi poslovni partnerji ter uporabniki.

Poudarek bo na delavnicah, za katere je bilo lansko leto izredno zanimanje. Udeležencem bodo predstavili nove funkcije in izboljšave v Pantheonu 5.5, uspešne primere iz prakse, ter druge zanimive prispevke. Za kulinarične užitke, sprostitev in zabavo bo tudi poskrbljeno.

Ena ključnih točk bo tudi MATCHMAKING, kjer bo možno spoznati prave ljudi za svoj posel. Na željo bodo predstavnike podjetij povezali s kolegi iz sorodnih branž, dejavnosti ter interesov, ter tako olajšali plan širitve.

Podjetja iz Slovenije so vabljena, da se udeležijo konference tudi v Brčkem, kjer bodo lahko stkala vezi za mednarodno sodelovanje z drugimi podjetji. Vsi interesenti morajo predhodno izpolniti obrazec na Datalabovi spletni strani.


Prijavi napako v članku