Aplikacije in dodatni programi
07.08.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (90. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Defense Derby

Cena: Brezplačno

Defense Derby je tekmovalna “tower defense” igra. Vi in trije drugi igralci se potegujete za stolpe. Zmagovalec postavi stolp kot del svoje obrambe. Končni zmagovalec je tisti, ki ostane zadnji. Zmage vam zagotavljajo uvrstitev v višje stopnje, kar vam omogoča, da se spopadete z močnejšo konkurenco. To je tudi glavna razlika napram ostalim spletnim PvP-jem in “tower defense” igram. Na voljo je tudi nekaj načinov PvE igre, če se kateri dan ne počutite posebej tekmovalno. Defense Derby vsebuje tudi nekaj stvari, ki jih lahko zbirate, seveda pa je na voljo nekaj nadgradenj. Za to, da bi bili pri igranju uspešni, na srečo ne potrebujete dodatnih nakupov v aplikaciji.

Prenos iz Google Play trgovine!

FeedFlow

Cena: Brezplačno

FeedFlow je nova RSS aplikacija. Dandanes ne vidimo veliko tovrstnih aplikacij, zato je to razmeroma edinstvena izdaja. Ta ima čist uporabniški vmesnik, ki omogoča, da se gladko pomikamo po “feed-u”. S klikom na povezave se odprejo članki na njihovem domačem spletnem mestu, kar je po eni strani prednost, po drugi pa slabost. Pozitivna stran je ta, da z obiskom podpirate avtorja in spletno mesto. Slaba stran pa je, da ostanete brez funkcij bralnika, ki so specifične za RSS, ki jih imajo nekatere druge aplikacije. Vseeno menimo, da je FeedFlow na splošno dobra aplikacija. Ni prevelika obremenitev za telefon, zdi skoraj kot samostojna, bolj prilagodljiva različica Google Discoverja. V njo lahko uvozite RSS vir z datotekami OPML, ki jih ta aplikacija podpira.

Prenos iz Google Play trgovine!

Snowbreak: Containment Zone

Cena: Brezplačno

Snowbreak: Containment Zone je hibrid med strelsko igro in gacha RPG. Liki, ki jih zbirate, imajo različne sposobnosti, uporabljajo pa tudi različne vrste orožja. Glavna ideja igre je uporaba likov za reševanje misij in pridobivanje nagrad. Snowbreak: Containment Zone uporablja podobne kontrole kot druge gacha RPG igre, kjer ima vsak lik osnovni napad, sposobnost podpore in končno sposobnost. Kar zadeva igranje, je Snowbreak: Containment Zone pravzaprav zelo zabavna. Obstaja co-op način za igranje s prijatelji, zaradi česar je izkušnja bolj zabavna kot večina gacha RPG iger. Grafika je spodobna in tudi kontrole so v redu. Vsekakor ima igra veliko potenciala, vendar bomo videli, kako se bo sčasoma razvijala.

Prenos iz Google Play trgovine!

Shortwave

Cena: Brezplačno

Shortwave je ta teden postal pravi hit. Razvili so ga nekdanji zaposleni v Googlu in je v bistvu nadaljevanje storitve Inbox by Google. Ima kar nekaj funkcij, ki se zdijo zelo koristne. Med drugim pomočnik z umetno inteligenco, ki ustvarja povzetke vaše e-pošte, kar se nam je dejansko zdelo zelo uporabno za vse tiste, ki imate opravka z veliko količino e-pošte. Verjetno je zato profesionalnim blogerjem aplikacija tako všeč. Druge funkcije vključujejo urnike dostave, običajne stvari, kot je pripenjanje in preložitev e-poštnih sporočil, pametne oznake in stari trik Inbox by Google za združevanje podobnih e-poštnih sporočil v skupine. Shortwave je zaenkrat brezplačna aplikacija in je precej funkcionalna.

Prenos iz Google Play trgovine!

Train Manager 2023

Cena: Brezplačno

Train Manager 2023 je najnovejša izdaja razmeroma priljubljene franšize Train Manager. To je v bistvu igra, kjer ustvarite in upravljate svoj železniški sistem. Tako kot pri večini podobnih iger začnete praktično z ničemer in svoj imperij širite po vsem svetu. V živo lahko tudi spremljate svoje vlake, ko napredujejo po svojih poteh. Obstajajo tudi različne nadgradnje in druge stvari, s katerimi lahko povečate svoj dobiček. Nekateri predmeti so dosegljivi samo z nakupi v aplikaciji, a na srečo jih vsaj na začetku ne potrebujete za napredovanje skozi igro. Kasneje v igri pa lahko to postane težava.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več