Aplikacije in dodatni programi
07.12.2022 07:17

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (60. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

The Eminence in Shadow

Cena: brezplačno

The Eminence in Shadow je nova RPG igra podjetja Crunchyroll. Temelji na istoimenskem anime in lahkem romanu. Nekoliko se vsebinsko in konceptualno navezuje na anime in lahke romane, zato jo bodo oboževalci animeja zagotovo želeli igrati. Ne glede na vse je The Eminence in Shadow predstavljen tako, da lahko v njem uživajo tudi tisti, ki še niso videli ničesar podobnega. Kar zadeva mehaniko, gre za celostno igro RPG. Prikličete like, da pridobite višjo raven, nato pa jih uporabite za napredovanje v igri. Boj je preprost z le nekaj gumbi. Igralci večinoma poskušajo zadeti kombinacije, da bi naredili ogromno škode. Želimo si, da bi lahko povedali o igri več, vendar je imela ta ob zagonu nekaj napak, ki jih razvijalci še vedno odpravljajo. Počakajte kakšen teden in vse skupaj bo bolj stabilno.

Prenos iz Google Play trgovine!

Lalitham Notification Widget

Cena: $2.86

Lalitham Notification Widget je gradnik, ki vam prikazuje obvestila. Sliši se precej minimalistično kajne? Do neke mere tudi je. Aplikacija pa je koristna, da ne zamudite obvestil, poleg tega pa tudi filtrira obvestila. Tako boste videli le tiste, ki jih želite. Ustvarite lahko gradnik, izberete aplikacije, za katere želite videti obvestila in gradnik vam ta obvestila prikaže. Prilagajanje je mogoče na več načinov. Razvijalec navaja nekaj primerov, na primer uporabo celotnega gradnika samo za obvestila o YouTubu ali podcastih, da ne zamudite prenosa priljubljenih ustvarjalcev. V vsakem primeru aplikacija pri testiranju portala Android Authority deluje dobro, obstaja pa tudi nekaj niti Reddit s povratnimi informacijami in interakcijo z razvijalcem. Lalitham Notification Widget je nišna aplikacija, a še vedno dobra.

Prenos iz Google Play trgovine!

Talking Tom Time Rush

Cena: brezplačno

Talking Tom Time Rush je najnovejša igra iz franšize Talking Tom. To je igra v slogu teka, podobno kot Talking Tom Gold Rush. Glede mehanike je ta izdaja precej standardna. Tečete po poti, se izogibate oviram in zbirate predmete. S predmeti lahko odklenete stvari, ki vam pomagajo pri nadaljnjem napredovanju. Igralci lahko najdejo in odklenejo tudi ojačevalce, vozila in obleke. Aplikacija je preprosta, družini prijazna in prikupna. Na splošno ni slaba izbira za priložnostne mobilne igralce ali njihove otroke.

Prenos iz Google Play trgovine!

Pivot: Time Tracker

Cena: brezplačno

Pivot: Time Tracker je aplikacija za sledenje uporabnikovim navadam. Vnesete, za kaj porabite svoj čas, nato pa si ogledate grafikone, da vidite, kako porabite svoj čas. Po tem lahko stvari spremenite in več časa namenite tistemu, kar želite in manj tistemu, česar ne želite. Pivot: Time Tracker deluje tako, da lahko ustvarite knjižnico stvari, ki jih počnete. Ko jih opravite, odprite aplikacijo, izberite dejavnost in povejte, koliko časa ste jo opravljali. Aplikacija nato na podlagi vaših podatkov ustvari poročila. Uporabljate jo lahko za majhne stvari ali za večje navade v življenju, izbira je vaša. V času pisanja tega članka je aplikacija brezplačna. Pivot: Time Tracker še ni dolgo na voljo, vendar je vsekakor obetavna.

Prenos iz Google Play trgovine!

The King of Fighters Arena

Cena: brezplačno

The King of Fighters Arena je borilna igra. Prav tako se zdi, da se spopada z vprašanjem, kaj želi biti. Ima nadzor nad bojem, razen če je veliko brezplačnih igralcev. Kljub vsemu tukaj ne gre za tradicionalne gumbe, ki jih ljubitelji borilnih iger poznajo in obožujejo. V igri je element gacha s stopnjevanjem v slogu RPG, zato se do zmage ne morete vedno prebijati s spretnostmi. Lahko se zgodi, da se vam zdi, da so stvari, kot je spletna igra PvP, nekoliko neobvladljive, če se znajdete v slabem položaju. Igra ni slaba. Nadzor je dober, grafika privlačna in v igri je veliko stvari za početi. Vendar še nismo prepričani, ali gre za RPG ali borilno igro, razvijalci pa še vedno odpravljajo nekatere začetne napake v igri. Ima potencial, vendar še ne vemo, kako se bo vse skupaj na koncu izteklo.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več