Aplikacije in dodatni programi
27.09.2022 12:18

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (54. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri aplikacije in dve igre.

Center Stage

Cena: brezplačno

Center Stage se predstavlja kot vizualni iskalnik menjalnih kartic. Vključuje funkcijo, pri kateri kamero usmerite proti kartici in ta vam pokaže, koliko je kartica vredna. Aplikacija je uporabna predvsem za zbiratelje kartic, ki se želijo pogajati o prodaji ali zamudi svojih kartic. Poleg tega je zabavno brskati po svoji zbirki in preveriti, ali imate kakšne skrite dragulje. Trenutno aplikacija podpira baseball, nogomet, košarko, dirke F1 in hokej. Prihodnje posodobitve bodo dodale igre Pokemon in Magic: The Gathering. Center Stage je nova aplikacij, ki pa ima malo konkurentov.

Prenos iz Google Play trgovine!

Yu-Gi-Oh! Cross Duel

Cena: brezplačno

Yu-Gi-Oh! Cross Duel je dvobojna igra s kartami, osredotočena na vesolje Yu-Gi-Oh. Igra se kot večina iger v tem prostoru. Zbirate karte, sestavljate komplet in se merite z drugimi igralci. V televizijski oddaji je veliko likov in z vsakim od njih si prizadevate izboljšati svojo vez. Obstaja več različnih načinov igranja, spodobna grafika in izboljšan sistem dvobojev iz prejšnjih mobilnih iger Yu-Gi-Oh. Animacije lahko nekoliko upočasnijo tempo igranja in ker je to brezplačna igra se bodo pojavljali “šumi”, ki bodo ljudem uničili dobre trenutke. Sicer pa igra ni slaba.

Prenos iz Google Play trgovine!

Justune

Cena: $0.99

Justune je preprosta aplikacija za uglaševanje kitar. Deluje z nekaj priljubljenimi godalnimi inštrumenti, vključno s kitaro, bas kitaro in ukulele. Justune deluje dobro, ker je zelo preprosta. Preprosto jo odprete, izberete inštrument in ga uglasite. To je vse, kar aplikacija počne. Aplikacija samodejno prepozna, katere strune poskušate uglasiti. Na voljo je tudi več kot 1000 uglasitev. O tem ni kaj dosti drugega za povedati. Cena je 0,99 USD brez dodatnih nakupov.

Prenos iz Google Play trgovine!

Soccer Manager 2023

Cena: brezplačno / $5.49-$28.49 z in-app nakupi

Soccer Manager 2023 je nadaljevanje razmeroma uspešne različice iz leta 2022. Igralci ustvarijo ekipo, jo sestavijo in tekmujejo za različne lovorike. Omogoča vam dostojno količino nadzora, vključno z možnostjo nakupa in prodaje igralcev, taktike na igrišču in treninga. Mnogi deli različice iz leta 2023 so boljši od različice iz leta 2022, vendar mnogi igralci verjamejo, da je Soccer Manager 2023 naredil korak nazaj, predvsem v smislu grafike in igranja. Igra ima premium možnosti skupaj z nakupi v aplikaciji. Najcenejša možnost vam zagotavlja izkušnjo brez oglasov, eno režo za shranjevanje iger in 1325 bonus kreditov. Če izberete najvišjo stopnjo, dobite izkušnjo brez oglasov, 12.000 kreditov, deset slotov za shranjevanje iger in več.

Prenos iz Google Play trgovine!

dynamicSpot

Cena: brezplačno

DynamicSpot je aplikacija, ki posnema Applov novi Dynamic Island. Naredi lahko kar nekaj stvari, vključno s prikazovanjem obvestil, preverjanjem kontrolnikov za glasbo, dodajanjem časovnika in več. Na nek način je celo boljši od Applove različice. Za zdaj je večinoma dokaz koncepta, čeprav deluje presenetljivo dobro za nekaj tako novega. Upamo, da se bo razvoj na tem področju nadaljeval, ker je pravzaprav zelo zabaven za uporabo.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več