Aplikacije in dodatni programi
20.04.2021 09:47
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Disgaea

Cena: brezplačna

Disgaea je mobilna RPG igra iz okolja Disgaea. Za vse tiste, ki ne veste, Disgaea je taktična RPG igra, ki je z nami že dolgo časa. V igri najdemo znane like, glasbo in tudi ikonične destinacije. Gre za velik nostalgičen skok v serijo, ki je zapakiran v novi preobleki. Na voljo imamo like, zgradimo si svojo ekipo in pretepamo nepridiprave.

Prenos iz Google Play trgovine!

EKA2L1

Cena: brezplačna

EKA2L1 je Symbian emulator za Android telefone. Kot lahko vidimo že v samem videu nam EKA2L1 ponuja različne verzije Symbiana, prav tako lahko emuliramo oz. posnemamo N-Gage igre, ki se še spomnimo starega sistema. Aplikacija je dokaj sveža, vseeno pa se že lahko pohvali z zavidljivim številom iger. Spletni portal Android Authority sicer piše, da njihovo testiranje ni bilo dolgo, je pa aplikacija cel čas delovala dobro. EKA2L1 je edini N-Gage emulator za mobilne naprave, ki hkrati ni “all-in-one” emulator.

Prenos iz Google Play trgovine!

The Walking Dead: Survivors

Cena: brezplačna

Brezplačna strateška igra The Walking Dead: Survivors prinaša številne že dobro znane like serije in mehaniko, ki se je hitro navadijo tudi tisti, ki se z igro srečajo prvič. Igralci gradijo objekte, zbirajo orodja in orožja, rekrutirajo bojevnike in se branijo pred drugimi igralci. Igra je prvih nekaj ur zabavna, se pa v določeni točki težavnost igra močno poveča. Takrat pa stvari mogoče niso več tako zanimive in zabavne, so zahtevne in znajo vzeti kar precej časa. Upamo, da boo razvijalci še malce dodelali vsebino, ki bo vsaj za odtenek poenostavila igranje. Do takrat, je kar ok.

Prenos iz Google Play trgovine!

FCC Speed Test

Cena: brezplačna

FCC je razvil lasten test hitrosti, ki pa ni ravno podoben ostalim, tradicionalnim testom hitrosti. Aplikacija deluje v ozadju in naključno dela teste hitrosti tekom dneva. Aplikacijo lahko omejimo, da nam ne pobere preveč podatkov, prav tako pa lahko ročno sami preverimo hitrost, če se nam v nekem trenutku zazdi, da bi to bilo potrebno. FCC si želi s podatki, ki jih bo pridobil iz aplikacije, ugotoviti, kakšne so hitrosti interneta po ZDA.

Prenos iz Google Play trgovine!

Darkfire Heroes

Cena: brezplačna

Darkfire Heroes je najnovejša igra Rovia, razvijalcev legendarnih Angry Birds. Tokrat na nas čaka fantazijska RPG igra s kar 75 zbirateljskimi junaki. Igralci zbirajo heroje in se borijo z ostalimi. Igra ponuja kampanjski način igranja, PvP areno in še mnogo drugih stvari.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku