Aplikacije in dodatni programi
09.08.2022 07:33

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (48. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Descenders

Cena: $9.99

Descenders je igra “freeridinga”. Igrate kot lik na kolesu, katerega glavni cilje se je čim hitreje pripeljati navzdol. Funkcije igre naključno ustvarjajo ravni, tako da boste precej ugibali. Obstajajo različni skoki, strmine in druge ovire, s katerih se lahko spustite in jih premagate. Celo kontrolniki so dokaj razdrobljeni, da vam omogočajo čim večji nadzor nad vašim kolesom in kolesarjem. Vseeno obstaja nekaj opozoril. Podpora za krmilnike je v času tega pisanja nekoliko pomanjkljiva. Poleg tega bi lahko igra bila deležna nekaj optimizacij in verjetno tudi nekaj kakovostnih drsnikov za boljše delovanje na napravah srednjega in nižjega razreda. Cena je nekoliko visoka, vendar dobite celotno igro z enim nakupom brez oglasov ali nakupov v aplikaciji, ki bi stvari zakomplicirale.

Prenos iz Google Play trgovine!

Birthday Remidner & Calendar

Cena: brezplačno / $4.49

Birthday Reminder & Calendar je precej nišna aplikacija, vendar deluje dokaj dobro. To je aplikacija za opomnike, posebej za rojstne dneve. Dobro deluje pri ljudeh, ki zlahka pozabijo rojstne dneve, ali tistih, ki poznajo veliko ljudi. Obstaja dober seznam funkcij, vključno z varnostnimi kopijami, stiki in funkcijo koledarja, ki vam pomagajo spremljati rojstne dneve vseh. Aplikacija deluje tudi brez povezave in lahko po potrebi izvozi v datoteke CSV. Kot smo rekli, je dokaj nišna aplikacija. Vse funkcije dobite v brezplačni različici. Premium različica, odklenjena z nakupom v aplikaciji, se v bistvu samo znebi oglaševanja.

Prenos iz Google Play trgovine!

Kinja Run

Cena: brezplačno

Kinja Run je tekaška igra. Igra se kot mnogi drugi neskončni tekači. Tečete skozi ravni, medtem ko zbirate kovance, uničujete nepridiprave in se izogibate oviram. Vsebuje tudi napredovanje v slogu RPG in nekaj “roguelike” elementov. Igralci dobijo tudi sposobnosti, ki jim pomagajo pri reševanju stvari. Stopnje seveda napredujejo v težavnosti. Pravzaprav postane igranje sčasom precej težko, je pa to hrati tudi izziv in to tisto, kar zagotavlja zabavo. Kar zadeva tekače, se zdi, da Kinja Run pokriva veliko osnov in jo je zato resnično zabavno igrati.

Prenos iz Google Play trgovine!

Microsoft Outlook Lite

Cena: brezplačno

Microsoft Office Lite je točno to, kar si predstavljate, da je. To je osnovna različica Microsoft Officea, zasnovana za naprave nižjega razreda, tako da lahko še naprej uporabljate Outlook. Outlook verjetno poznate kajne? Je e-poštni nabiralnik. Prejemate, berete in odgovarjate na e-pošto. Obstaja vgrajena funkcija koledarja, ki ohranja vaše dneve aktivnosti v redu. Microsoft Office Lite vključuje celo stvari, kot so predlagani odgovori, organizacijske funkcije in zaznavanje vsiljene e-pošte. To zagotovo ni slab seznam funkcij, saj ima aplikacija samo 5 MB. Veliko teh stvari se odvija v oblaku in ne neposredno v vaši napravi. Na žalost ta aplikacija ni na voljo povsod, zato ne bodite presenečeni, če ugotovite, da je ne morete prenesti iz Trgovine Play.

Prenos iz Google Play trgovine!

Total War: Medieval II

Cena: $14.99

Total War: Medieval II je najnovejši port iz klasične serije Total War. Za tiste, ki je ne poznate, gre za strateško igro. Dogaja se v srednjem veku s 17 igralnimi frakcijami. Igralci sodelujejo v bitkah v realnem času, gradijo svoj imperij in poskušajo uničiti vse svoje sovražnike. Lahko pa se odločite za diplomatsko pot, trgovinske sporazume in zavezništva, da si zagotovite prednost. To je prava strateška igra brez nakupov v aplikaciji ali oglasov. Tako lahko igrate, kot želite in tako pogosto, kot želite. Igra ima tudi seznam združljivih telefonov. Najdete jih na strani Trgovine Play s spodnjo povezavo. Cena je nekoliko visoka, vendar tukaj dobite celotno igro in ne zgolj njenega dela.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70