Aplikacije in dodatni programi
20.06.2022 13:40

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (41. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Artery Gear: Fusion

Cena: brezplačno

Artery Gear: Fusion je mobilna RPG igra z elementi gacha. Igra se kot precej tipična mobilna RPG igra, vendar so elementi gacha podobni igri Epic Seven ali Azur Lane. Vsi liki so mehatronična dekleta, kar je presenetljivo priljubljena smer, v katero se v zadnjem času giblje industrija. Mehaniko je precej enostavno razumeti. Zlasti bojevanje je zelo elegantno. Igralci imajo možnost nastaviti samodejne bitke, da preprečijo pretirano porabo virov, kar nam je bilo zelo všeč. Na voljo so običajne stvari, kot so transparenti, različni liki, ki jih lahko vlečete, PvP in drugo. Poleg tega lahko z liki komunicirate nekoliko več kot s standardnimi igrami gacha. Artery Gear: Fusion ima potencial, vendar morate biti navdušeni nad celotno zgodbo , da boste v njej zares uživali.

Prenos iz Google Play trgovine!

Calendar Notification

Cena: brezplačno / $4.99

Calendar Notification omogoča prikaz koledarja in dnevnega reda kot trajno obvestilo v podoknu z obvestili. Omogoča pregled do celega meseca ali le enega dneva. Na voljo je tudi nekaj možnosti prilagajanja, čeprav ne gre za nič zelo posebneg. Skratka, aplikacija Calendar Notification v obvestila vstavi gradnik. Seveda je njegova uporabnost omejena in za delovanje se morate resnično opreti na koledar. Na srečo gradnik ni predrag in ga lahko pred nakupom preizkusite.

Prenos iz Google Play trgovine!

Kingdom Maker

Cena: brezplačno

Kingdom Maker je strateška igra, v kateri vodite kraljestvo. Vključuje gradnjo, bojevanje in vse ostalo, kar spada zraven. Ta igra ima dejansko zgodbo, v kateri se spopadate s hudodelci in branite svoje kraljestvo. Poleg tega lahko odklenete nadgradnje, stavbe pa vam omogočajo več različnih stvari. Kingdom Maker ima veliko potenciala, zlasti ker spominja na starejše tovrstne igre. Pogosta kritika na račun igre je, da je za vse potrebno veliko časa, nadgradnje pa lahko trajajo celo večnost. Ima pomanjkljivosti, vendar z igro, kot celoto, ni nič hudo narobe.

Prenos iz Google Play trgovine!

Glimesh: Live Streaming

Cena: brezplačno

Glimesh je “live streaming” storitev, ki se osredotoča na interakcijo in odkrivanje. Gledate lahko veliko stvari, vključno z igrami, umetnostjo in glasbo. Če želite, se lahko s sledilci celo družite in klepetate. Podjetje je tudi del pobude za preglednost Open Company Initiative. Deluje celo s storitvijo OBS, če pretakate iz računalnika. Aplikaciji še ni uspelo prepričati veliko ljudi, vendar vsekakor ima potencial.

Prenos iz Google Play trgovine!

Ensemble Stars Music

Cena: brezplačno

Ensemble Stars Music je nova ritmična igra s kar nekaj potenciala. Igra ima zgodbo kot številne mobilne ritmične igre, vendar ljudi v večini prepriča mehanika, zato se raje pogovorimo o njej. Uporabniški vmesnik ima obliko polmeseca, v katerem tapnete eno od sedmih vozlišč, da zadenete noto. Uporabljate lahko tapkanje in držanje ter dvojno tapkanje in podrsavanje. Nekatere pesmi so precej enostavne, vendar se težavnost med igranjem stopnjuje. Elementi brezplačnega igranja niso najbolj prijazni do uporabnika in res nam ni všeč, če imajo igre ločene “premijske” dragulje od običajnih. Zgodba in mehanika sta dobri, zato se boste po vsej verjetnostni dobro zabavali, če se boste lahko izognili brezplačnemu igranju.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več