Aplikacije in dodatni programi
16.06.2022 11:16

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (40. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali dve igre in tri aplikaciji.

Music Pro

Cena: brezplačno / do $4.99

Music Pro je nova aplikacija podjetja Sony, ki je namenjena posebej za telefone Sony. Pravzaprav ne predvaja glasbe, kot bi lahko sklepali iz imena aplikacije. Namesto tega je večinoma namenjena snemanju zvočnih datotek. Za snemalnik je Musci Pro spodoben pripomoček, poleg tega pa dobite lepo animacijo oblike valovanja. Ta aplikacija je znana po tem, da se lahko med snemanjem spremljate, če uporabljate žične slušalke. Na voljo je tudi nekaj funkcij za nastavljanje, s katerimi lahko dosežete boljši zvok posnetkov, vendar je to funkcija višjega razreda.

Prenos iz Google Play trgovine!

MU Origin 3

Cena: brezplačno

MU Origin 3 je nova MMORPG igra in druga, ki bo izšla v dveh tednih; druga je Diablo Immortal. Ta ima tri prilagodljive razrede, ki so v bistvu razredi za bližnji boj, daljinski boj in magijo. Igra se ponaša tudi z odprtim svetom, igro PvP med strežniki, ogromno plena in drugimi značilnostmi MMORPG, kot je letenje. Gre za dokaj preprosto izkušnjo MMORPG, ki pa solidno opravlja vse običajne naloge MMORPG. Ima veliko menijev, ki so sprva zmedeni, samodejno predvajanje pa ni za vsakogar. MU Origin 3 ima svoje vzpone in padce, vendar bi moral biti nekaj časa zelo priljubljen.

Prenos iz Google Play trgovine!

Super Notes

Cena: $5.99

Super Notes je aplikacija za beleženje zapiskov z uporabniškim vmesnikom, ki spominja na Google Keep. Na glavnem zaslonu so zapiski v različnih barvah. Podpira tudi sezname, slike, bogato besedilo, nočni način in nekatere druge stvari. To aplikacijo lahko zaklenete s prstnim odtisom, da se izognete radovednim očem. Poleg tega lahko po želji izvozite opombe v datoteke PDF ali TXT. Že v štartu stane 5,99 dolarja, vendar nima oglasov ali nakupov v aplikaciji. Na splošno je aplikacija zelo dobra, če potrebujete dodatno raven zasebnosti, vendar so druge aplikacije za beleženje beležk prav zelo dobre in povsem primerljive.

Prenos iz Google Play trgovine!

A Story of A Company

Cena: brezplačno

A Story of A Company je najnovejša igra podjetja Buff Studios, razvijalca iger Underworld Office in Buff Knight. To je vizualni roman podoben igri Underworld Office. Spremljate zgodbo o vsakdanjem življenju skupine človeških in živalskih hibridov v njihovem povsem običajnem pisarniškem okolju. V igri ni nobene prave mehanike, a to je značilno za celoten žanr. Večinoma samo preberete zgodbo, sprejmete nekaj odločitev in uživate dokler ne pridete do konca. Igralec ima na voljo več koncev, epilogov in dosežkov. Na splošno je igra precej prijetna, Buff Studios pa na splošno ustvarja precej dobre vizualne romane.

Prenos iz Google Play trgovine!

Microsoft Lists

Cena: brezplačno

Microsoft Lists je orodje za produktivnost ljudi, ki pri svojem delu uporabljajo Office 365. Z njim lahko upravljate svoje delo, spremljate informacije in ostajate organizirani. Podoben je aplikacijam, kot sta Asana ali Basecamp, vendar v manjšem obsegu. V aplikaciji so na voljo različne predloge za hitro ustvarjanje, funkcije za sodelovanje, ki vključujejo sodelavce in integracije z drugimi Microsoftovimi izdelki. Veliko negativnih odzivov je posledica tega, da kljub imenu ni čisto prava aplikacija za beležke ali seznam. Kljub temu deluje dovolj dobro, če vaše delovno mesto uporablja Office 365.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Tehnološke servisne delavnice so bile v zadnjem letu eden izmed stebrov, ki so omogočali, da je lahko tehnologija poskrbela za karseda normalen potek življenja. Poraba in povpraševanje ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več