Aplikacije in dodatni programi
21.01.2022 08:16
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (22. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Rainbow Story Global

Cena: brezplačno

Rainbow Story Global screenshot

Rainbow Story Global je “side-scrolling” RPG igra z MMO elementi. Igralci se sprehajajo po svetu igre in se borijo proti sovražnikom in šefom. Med premikanjem po različnih območjih se boste na račun MMO elementov srečevali z drugimi igralci. V osnovi je to preprosta RPG igra z veliko možnosti prilagajanja lika. Nič v njej ni pretežko in s funkcijo samodejnega boja v mirovanju lahko pridobivate stvari, medtem ko ne igrate. V igri so mikrotransakcije in strežniki lahko na momente zaostajajo, sicer pa je igra primerna za zabijanje časa.

Prenos iz Google Play trgovine!

Shadow Galaxy Anniversary

Cena: $1.99

Shadow Galaxy Anniversary je predelava ene izmed najbolj priljubljenih aplikacij živih ozadij v Google Play trgovini, ki jo je ustvaril Maxelus. Izvirnik je izšel pred desetimi leti, njegova ločljivost pa je bila omejena, saj so do danes telefoni dobili vedno ostrejše zaslone. Nova različica ima ostrejšo grafiko, podpira zaslone s frekvenco do 120 Hz in je videti veliko bolje kot izvirnik. Aplikacija nudi nostalgično potovanje za dolgoletne oboževalce sistema Android in zelo lepa ozadja za uporabnike, ki leta 2011 niso uporabljali telefonov s sistemom Android.

Prenos iz Google Play trgovine!

Turmoil

Cena: brezplačen demo / $2.99

Turmoil screenshot 2022

Turmoil je strateška igra v realnem času in poslovni simulator. Igralci začnejo igro tako, da pridobijo nekaj zemljišč, odkrijejo nafto in nato vodijo rafinerijo nafte. Igra delujo kot bi pričakovali. Vse, kar počnete, vam pomaga zaslužiti več denarja. S tem denarjem lahko odklenete več stvari, ki vam prinašajo več denarja. Ko postanete župan, ste uradno zmagali v igri. Na voljo je tudi dodatek DLC z drugo kampanjo. Igra je v začetku vsebovala nekaj napak, vendar se nekako zdi, da so nedavne posodobitve dodale nekaj stabilnosti.

Prenos iz Google Play trgovine!

Pro Wear Calendar

Cena: $1.49

Pro Wear Calendar screenshot 2022

Pro Wear Calendar je koledarska aplikacija za Wear OS naprave. Aplikacija se ponaša s popolnoma prilagodljivimi mesečnimi koledarji in posameznimi koledarskimi ploščicami. Dodajate in brišete lahko dogodke, izberete temo in vse to se sinhronizira z Googlovim koledarjem. Večina elementov prilagajanja je v spremljevalni aplikaciji telefona, različica ure pa v bistvu počne le to, kar mora. Aplikavija je razmeroma poceni in uporabnikom ponuja še eno možnost koledarja za ure, kjer je možnost koledarja dejansko smiselna.

Prenos iz Google Play trgovine!

League of Pantheons

Cena: brezplačno

League of Pantheon je RPG igra z določenimi “gacha” elementi. Igralci prikličejo like, sestavijo bojno ekipo in se samodejno borijo za vire, izkušnje in plen. V njej lahko prikličete več kot 100 junakov, novi igralci pa dobijo 200 brezplačnih priklicov. Na voljo je tudi nekaj različnih načinov igre, vključno s spletnim PvP. Igra se zdi dobro izvedena in dejansko vredna igranja, če vas ne motijo stvari iz “gacha” in dolgotrajno mletje.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več