Operacijski sistemi
09.03.2021 13:49
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji, ki nam lahko prideta še kako prav.
V tokratnem izboru tudi prenovljena aplikacija Google Pay.
V tokratnem izboru tudi prenovljena aplikacija Google Pay.

Warhammer: Odyssey

Cena: Brezplačna

Warhammer: Odyssey je nova MMORPG igra v Warhammer svetu. Igra sestoji iz šestih ravni, 12-ih specializacij in klasičnih elementov MMORPG izkušnje. Povedano z drugimi besedami, kot igralec tekamo naokoli, ubijamo nepridiprave in se prebijamo skozi zgodbo. Ustvarjalci igra so poskrbeli tudi za solidno grafiko, zaradi dokaj preprostega uporabniškega vmesnika pa se hitro navadimo na igranje. Kot po navadi pri novih igrah je tudi tukaj prisotnih nekaj hroščev, vendar nič pretirano resnega, kar programerji ne bi mogli hitro počistiti.

Prenos iz Google Play trgovine!

Warhammer: Odyssey

Google Pay

Cena: Brezplačna

Google je končno predstavil prenovljeno Google Pay aplikacijo, na kateri je začel delati že novembra lani. Aplikacija še vedno ponuja večino originalnih lastnosti, je pa v tej izdaji večji poudarek na pošiljanju in sprejemanju denarja od ostalih uporabnikov, podobno, kot to ponujajo aplikacije, kot sta Venmo ali Cash. Popolnoma drugačen je uporabniški vmesnik, ki je zdaj prilagojen predstavljeni novosti. V prenovljeni izdaji aplikacije ne moremo pošiljati denarja preko spleta, lahko pa recimo skeniramo Gmail in Google Photos podatke. Kot smo lahko pričakovali, je nova aplikacija v določenih stvareh boljša, v določenih pa slabša od prejšnje.

Prenos iz Google Play trgovine!

Google Pay

Abyss: Rebirth Phantom

Cena: Brezplačna

Abyss: Rebirth Phantom je klasična RPG igra. Igralci se znajdejo v nekem oddaljenem svetu, v katerem se skozi različne avanture prebijajo preko ovir. Ne glede na zanimivo zasnovo igre ima ta nekaj pomanjkljivosti. Angleščina, ki so jo uporabili razvijalci, ima zelo očitne slovnične napake, poleg tega pa velja opozoriti na sistem izbire likov, ki je v trenutni fazi še precej zmeden. Igra Abyss: Rebirth Phantom zagotovo še potrebuje nekaj izboljšav, vendar ima svoj potencial.

Prenos iz Google Play trgovine!

Abyss: Rebirth Phantom

Flexcil

Cena: Brezplačna

Flexcil je aplikacija za delanje zapiskov v kombinaciji s PDF čitalcem. Aplikacija je začela svojo uspešno pot na sistemu iOS, zdaj pa bi kmalu morala iziti še za Android. Aplikacija nam v bistvu omogoča branje, označevanje in organiziranje PDF dokumentov in tudi nekaterih drugih tipov dokumentov. Gre za zelo solidno in zmogljivo aplikacijo, ki nudi širok spekter lastnosti, med katerimi se jih večina giblje okrog organizacije PDF dokumentov in delanja zapiskov. Flexcil je trenutno še v beta verziji in s klikom na spodnjo povezavo se lahko prijavite ravno na to. Pripravite pa se na hrošče, kajti kot rečeno, še vedno je beta verzija.

Prenos iz Google Play trgovine!

Flexcil

Blade & Soul: Revolution

Cena: Brezplačna

Blade & Soul: Revolution je nova MMORPG igra izpod rok razvijalca Netmarble. Ta igra v resnici veliko obeta, saj je poskrbljeno za solidno grafiko, igra pa ponuja veliko različnih stvari za početi. Na voljo imamo dve obliki borbe, izbiramo lahko med avtomatskim bojem in bolj osebnim. Blade & Soul: Revolution je zgrajena na kvalitetnih MMORPG temeljih, s številnimi načini, kako personalizirati lik. Ali bo igra uspela, je v največji meri odvisno od razvijalca Netmarble, definitivno pa ima dobro bazo, na kateri lahko gradi.

Prenos iz Google Play trgovine!

Blade & Soul: Revolution
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več