Aplikacije in dodatni programi
11.09.2021 13:00

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.
Purrfect Tale screenshot 2021

Purrfect Tale

Cena: brezplačna

Kot pravi že samo ime, je Purrfect Tale zelo ljubka igra. Igralec začne kot študent, ki je posvojil simpatično mačko. Potem se izkaže, da je maček moškega spola in avantura se lahko začne. Igra je sestavljena iz serije interaktivnih stripov. Kot igralec izbiramo različne scenarije, ki se odvijajo na podlagi tega, kako igramo. Obstajajo tri primarne sestavine igre. Majhne dnevne aktivnosti, stripovski del in igranje po različnih scenarijih. Konec koncev ugotovimo, da je igranje te igre zelo sproščujoče.

Prenos iz Google Play trgovine!

MLB The Show 21 Companion App screenshot

MLB The Show 21 Companion App

Cena: brezplačna

MLB The Show 21 Companion App je točno to, kar pravi samo ime. Med drugim lahko znotraj igre iščemo različne kartice, upravljamo s seznamom gledanja in raziskovanjem podrobnosti kartic. Poleg vsega aplikacija vsebuje tudi sekcijo z novicami, informacije o tekmah in še veliko več. Aplikacija brez dvoma potrebuje še precej dodelave, kajti trenutni uporabniki se veliko pritožujejo zaradi procesa vpisa in ostalih osnovnih tehnikalij.

Prenos iz Google Play trgovine!

Beatstar

Cena: brezplačna

Beatstar je nova ritmična igra. Dotična igra se od večine ostalih razlikuje po tem, da so skladbe iz aktualne pop scene. Igralci lahko uživamo v več sto skladbah popularnih izvajalcev, samo igranje je enostavno, poleg tega pa je povsod veliko svetlih barav in animacij, ki uporabniško izkušnjo dvignejo na višji nivo. Konkretni ritmični del igre in njene mehanike je dokaj osnoven. Igralci pridobivajo nove skladbe, če se med igranjem izkažejo. Beatstar je dejansko precej dobra igra, pop skladbe pa jo igralcu približajo.

Prenos iz Google Play trgovine!

Opera Football screenshot

Opera Football

Cena: brezplačna

Opera, razvijalec spletnega brskalnika, se zdaj preizkuša na področju športa in športnih rezultatov. Ta dotična aplikacija je namenjena evropskemu nogometu, uporabnikom pa ponuja “real-time” rezultate preko 10.000 tekem v preko 1.000 ligah. Vsak uporabnik aplikacije si lahko nastavi obvestila, novice, opomnike za izbrane tekme, statistiko in še bi lahko naštevali. Sam dizajn aplikacije je osnoven, vendar učinkovit. Tudi celoten uporabniški vmesnik je preprost, kar pa še ne pomeni, da ni kvaliteten. Opera Football zna biti resna konkurenca že obstoječim podobnih aplikacijam na trgu.

Prenos iz Google Play trgovine!

Muders on Budapest screenshot

Murders on Budapest

Cena: brezplačna z “in-app” nakupi

Murders on Budapest je najnovejša igra Buff Studio, razvijalcev iger Buff Knight, Underworld Office in 7Days. Govorimo v bistvu o vizualnem romanu, v katerem se igralci skozi reševanje ugank prebijajo do naslednjih stopenj. Težko bi točno ocenili, kateri žanr igre je to, kajti gre za prepletanje večih. Med igranjem lahko zasledimo RPG mehaniko, arkadne elemente in še kaj bi se našlo. Vsekakor gre za zabavno igro.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

AFLabs d.o.o.

Stegne 21, 1000 Ljubljana, Tel: 041 884 065
Na AFLabs se obrnete, če potrebujete celovite rešitve industrijske kvalitete. Gre za razvojno inovativno podjetje, ki ga žene neprestana želja po napredku in iskanju novih rešitev. Razvoj ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več